Care2 Lanceert Petitiesite In Nederland

Door Taalondersteuning Kunnen Nederlandse Burgers en Non-profitorganisaties Verschil Maken in hun Land en in de WereldREDWOOD CITY, California, 21 september 2015 /PRNewswire/ -- Care2 [http://www.care2.com/], het grootste sociale netwerk van mensen die samen goede daden willen stellen, kondigt vandaag de lancering aan van hun Petition Site [http://www.thepetitionsite.com/] in het Nederlands. Al jarenlang worden er petities gestart en ondertekend door vele betrokken Nederlandse leden van Care2, en dit kunnen ze nu doen in hun eigen taal.

"Wij zijn ontzettend enthousiast over de lancering van de Petition Site in het Nederlands," zegt Randy Paynter, de CEO en oprichter van Care2. "Nu we daarmee een veel betere ervaring en functionaliteit kunnen bieden aan de Nederlandse bezoekers van de site, verwachten we ook snel te groeien in Nederland. Bovendien zijn we blij dat we hulp kunnen gaan bieden aan individuen en organisaties door heel Nederland die verschil gaan maken door het voeren van succesvolle campagnes via de site."

Sinds de oprichting van Care2 in 1998 heeft de site zich ontwikkeld van een online petitieplatform voor activisten tot de aangewezen plek voor belangenbehartiging via internet. Individuele indieners van petities worden bij het organiseren van hun campagne geholpen met gratis ondersteuning van Care2-medewerkers op het gebied van strategie, promotie en media. Dankzij het sterke sociale netwerk kunnen zij met succes virale campagnes opzetten.

Terwijl activistische campagnes steeds vaker opzwellen tot een wereldomvattend verschijnsel, blijft Care2 in de voorste gelederen staan bij dringende maatschappelijke vraagstukken. Dit gebeurt o.a. door het bieden van een uitgebreid forum voor discussie over sociale problemen en strategieën om verandering te bewerkstelligen. Ook helpt Care2 mensen om eensgezind te werken aan collectieve invloed op belangrijke vraagstukken.

De dienstverlening van Care2 en daarbij haar status van B-Corporation (benefietcorporatie), welke bevestigt dat de onderneming strikte normen op sociaal en milieugebied naleeft, is een essentieel hulpmiddel geworden voor veel wereldleidende maatschappelijke ledenorganisaties. Care2 past gedrag-aansturende methoden toe die binnen de sector het beste resultaat leveren om voor hun non-profit opdrachtgevers potentiële donateurs te vinden onder de leden van de sterk gemotiveerde Care2-gemeenschap. Deze methoden vormen een oplossing voor het achterhaalde model van donatiewerving waarbij teveel vertrouwd wordt op direct mail en televerkoop - gecombineerd zijn deze een tapbare markt die goed is voor 20 miljard dollar.

Over Care2

Care2 [http://www.care2.com/], de langst bestaande petitiesite ter wereld, is een sociaal netwerk van ruim 30 miljoen burgeractivisten die door samenwerking goede daden verrichten. Care2 helpt niet alleen individuen met petities starten [http://www.thepetitionsite.com/create-a-petition.html] en het maken van verschil binnen hun gemeenschap, ook helpt zij 1.500 non-profit opdrachtgevers met het werven van meer dan 40 miljoen potentiële donateurs over de hele wereld. Care2-petities hebben internationaal bekendheid gekregen doordat zij verschil maken op het gebied van mensenrechten, de rechten van de vrouw, dierenwelzijn en meest recentelijk de bescherming van Afrikaanse wilde dieren, in reactie op het afschieten van Cecil de leeuw door een Amerikaanse safaritoerist. Care2 is een winstgevende benefietcorporatie of sociale onderneming die gebruikmaakt van de positieve kracht van ondernemerschap. Volg ons op Facebook [https://www.facebook.com/Care2] en Twitter [https://twitter.com/Care2].


Care2.com


CONTACT: Eric Rardin, ericr@care2team.com, +1 (703) 473-2825


Web site: http://www.care2.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234