Domino's met Radio 538: 'Het Coen en Sander PizzaLab'

Radio 538 dj's Coen en Sander gaan samen met Domino's op zoek naar de meest lekkere nieuwe pizzasmaak. Iedereen kan zijn of haar originele en verrassende creatie opsturen naar Coen en Sander. Het is dus nu aan de luisteraar om zijn of haar droompizza aan te prijzen en toe te voegen aan het menu van Domino's.

''Onze pizza's worden gemaakt voor mensen, door mensen. Hierin staat de wens van onze klant centraal. We luisteren naar wat onze klant zou willen en dat wordt in deze actie levend gemaakt: ze mogen even op de plek van de chef staan en de pizza zelf bedenken.'' Aldus Nicky Claeys, Marketing Director van Domino's Nederland.

Radio 538-luisteraars worden aangemoedigd hun creatie te delen op een speciaal ontwikkeld platform waar je eenvoudig je pizzarecept kunt samenstellen. Vier weken lang worden iedere donderdag de beste drie pizza's handgemaakt door Domino's en geproefd door Coen en Sander, waarna een weekwinnaar gekozen wordt. Deze weekwinnaar wint een jaar lang gratis pizza en maakt daarnaast kans op de hoofdprijs. Een vijfde kandidaat wordt online geselecteerd op basis van online stemmen.

De vijf winnaars staan in de finale en maken kans op de hoofdprijs, namelijk een jaar lang gratis pizza, Euro10.000,- én de winnende pizza komt op het menu/assortiment van Domino's.
Op donderdag 22 oktober vindt de finale plaats in de 538 studio en wordt de winnende pizza bekend gemaakt.

Domino's heeft weloverwogen gekozen voor een co-branded campagne met Radio 538 omdat de positionering van beide merken erg goed op elkaar aansluiten. De campagne heeft radio en online als voornaamste mediumtypes en zal worden ondersteund door een TV-commercial en instore communicatie in alle Nederlandse Domino's vestigingen.

Einde persbericht
Domino's heeft wereldwijd ruim 11.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 170 vestigingen. Als marktleider heeft Domino's het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo'n 10 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza's bezorgen. Domino's Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino's Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino's Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Japan, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Geplaatst in:

Domino's Pizza

plaats:
Gorinchem

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234