Vorsten gaat internationaal

Met ruim 42 jaar ervaring in Nederland, verlegt hét koninklijke tijdschrift Vorsten letterlijk haar grenzen. Onder de titel The Crown brengt de redactie de mooiste verhalen, interviews (vertaald in het Engels) en foto's wereldwijd onder de aandacht.

"Er is meer tussen Kate en The Queen", vertelt hoofdredacteur Justine Marcella. "Daar waar Engelse tijdschriften vooral oog hebben voor hun eigen monarchie en koninklijke geschiedenis, brengt The Crown alle vorstenhuizen bij de lezer thuis." Zo neemt de eerste editie van The Crown de lezer mee van het oude Rusland naar het moderne Monaco.

"Voor de cover hebben we gekozen voor een verrassende foto van Catherine, de Hertogin van Cambridge, die nipt aan een kopje thee. Want The Crown is 'your new cup of tea'. Op de achterzijde van The Crown staat een foto van de oma van haar man, koningin Elizabeth II. In dezelfde houding, maar in plaats van een theekopje en schoteltje, heeft zij de scepter en rijksappel in haar handen. Een koninklijk verschil tussen twee lievelingen van veel internationale volgers van de vorstenhuizen." De cover is voorzien van een luxe coldfoil waardoor de foto's op voor- en achterzijde letterlijk schitteren als een juweel.

The Crown verschijnt ook in Nederland, vanaf 22 september bij de betere boekhandel, via bol.com en op Schiphol. De internationale lancering is op 25 september in Groot-Brittannië waarna het glossy tijdschrift letterlijk verscheept wordt naar andere landen zoals de Verenigde Staten, Australië, Hongkong, Canada en Nieuw-Zeeland. The Crown verschijnt vier keer per jaar en telt 148 pagina's.

Vorsten is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de Oranjes en andere koninklijke families. Regelmatig spreekt Vorsten met leden van koningshuizen, en ook bij bezoeken in binnen- en buitenland is Vorsten erbij. Over al dat koninklijke nieuws brengt Vorsten verslag uit, voorzien van de allermooiste foto's. Maar ook over mode, juwelen, (historische) achtergronden en cultuur met een koninklijk tintje leest u iedere vier weken alles in Vorsten. Vorsten wordt uitgegeven door New Skool Media.

Vorsten

plaats:
AMSTERDAM

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234