Grote Kennismarkt Zorg voor Beter op 2 oktober

Op 2 oktober organiseert Zorg voor Beter de Grote Kennismarkt in NBC Nieuwegein. De Kennismarkt staat in het teken van transitie en de veranderende wereld voor zorgprofessionals van woonzorgcentra en (thuis)zorg. De Kennismarkt is het podium waar zorgprofessionals elkaar ontmoeten en actief kennis en inspirerende praktijkervaringen delen.

http://www.zorgvoorbeter.nl/kennismarkt-2015

Transitie en de veranderende wereld

De Grote Kennismarkt Zorg voor Beter biedt zorginhoudelijke kennis gekoppeld aan de huidige veranderingen. Zowel weet-kennis als doe-kennis. Dit wordt in verschillende vormen aangeboden; plenaire presentaties, workshops, dialoog- en thematafels en de informatiemarkt.
Actuele thema's die aan bod komen zijn o.a.: werken met zelfstandige teams; dementie; formele en informele zorg; mondzorg; infectiepreventie; medicatieveiligheid en vroegsignalering; continentiezorg; ICT in de zorg; complementaire zorg en omgang met vrijheid beperkende maatregelen.

Accreditatie

Deelnemers krijgen maar liefst 6 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN voor de Grote Kennismarkt Zorg voor Beter.

V&VN Zorgward 2015

Tijdens de Kennismarkt Zorg voor Beter wordt de V&VN Zorgaward uitgereikt. Deze staat dit jaar geheel in het teken van vakinhoudelijk leiderschap bij verzorgenden.
Winnaars van de vakjury en genomineerd voor de Zorgaward zijn:
- Adrina Huibertse, verzorgende, Vivent - locatie Hof van Hintham
- Tineke van de Nobelen, zorgcoördinator, Vitalis - locatie Brunswijck
- Meryem Donks, persoonlijk begeleider, Al-Noor - Cordaan
Meer informatie over de V&VN Zorgaward op Zorg voor Beter: http://www.zorgvoorbeter.nl/kennismarkt-2015

Waarom deelnemen?

Een onmisbare dag voor verzorgenden en verpleegkundigen uit woonzorgcentra en (thuis)zorg, maar ook professionals zijn welkom die deze groepen ondersteunen (professionals vanuit management, staf en onderwijs), omdat het dé dag is voor alles wat ze maar willen weten en delen over hun vak. Hun werk staat daar centraal en hoe ze goed en 'zelfsturend' hun vak kunnen uitoefenen. Mee doen = samen sterk!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de verpleging, verzorging en zorg thuis? Meld je aan voor de gratis tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief: http://www.zorgvoorbeter.nl/nieuwsbrief.

Geplaatst in:

- U bent als pers van harte welkom op de Grote Kennismarkt Zorg voor Beter. U kunt zich aanmelden via Tabitha Lamers (bijeenkomst@zorgvoorbeter.nl)
- Voor meer informatie: Francisca Hardeman, projectleider van Zorg voor Beter, (030) 789 25 04 of 06 - 22 81 00 82, f.hardeman@vilans.nl

Kennisplein Zorg voor Beter

plaats:
Utrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234