Werkbezoek minister-president van Aruba Mike Eman

De Minister-president van Aruba Mike Eman brengt vanaf vandaag tot en met maandag 21 september een werkbezoek aan Nederland. De premier zal met Nederlandse bewindslieden alsmede verschillende ondernemingen overleg voeren over onder meer de ambitie van Aruba om uiterlijk in 2020 als eerste land het gebruik van fossiele brandstoffen te vervangen voor hernieuwbare energie. Tevens staat op de agenda de verdere uitbouw van Aruba tot 'springplank' ten behoeve van het Nederlandse bedrijfsleven dat nieuwe groeimarkten in Latijns-Amerika wil bereiken.

Premier Eman reist na zijn bezoek aan Nederland naar New York om samen met premier Mark Rutte als lid van de Koninkrijksdelegatie aan de 70ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) deel te nemen.

Voor interviewverzoeken kunt u contact opnemen met: S. Kock, persvoorlichter Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Aruba.

Kabinet Gevolmachtigde Minister van Aruba

plaats:
Den Haag
website:
http://www.arubahuis.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234