Wereldberoemd doolhof naar Aus Berlin Festival

Tilburg, dinsdag 15 september 2015 - Tim Hendrik Schneider, de kunstenaar achter het wereldberoemde kunstzinnige doolhof Peristal Signum, presenteert zijn volgende werk op 28 november 2015 tijdens Aus Berlin Festival in de Spoorzone van Tilburg. In samenwerking met lokale kunstenaars zal hij het volledige festivalterrein van Aus Berlin omtoveren tot een labyrint dat je zintuigen op scherp zet en waar gezichtsbedrogheel normaal is. Het Peristal Signum is van origine een individualistische beleving, toch heeft de kunstenaar in samenwerking met het festival een weg gevonden om allebezoekers de essentiële waardes van het labyrint te laten ervaren.

Het beste van Berlijn
Aus Berlin brengt de beste (on)bekende muziek uit Berlijn naar Nederland. Zo stondClaptone (hit: 'No Eyes') op de eerste editie en sloot ADE-covergirl La Fleur vorig jaar af. Naast de beste elektronische muziek besteedt het festival aandacht aan smaakmakende beeldende kunst uit Berlijn en er wordt Fritz-Kola geschonken in plaats van Coca-Cola.

Psychedelic art
Ook presenteert het festival dit najaar Psychedelic Art. Zo wordt één van de podia versiert met de meest indrukwekkende psychedelische tenten die reageren op licht. Deze kleurrijke stretch tenten zie je veelal verschijnen op festivals als Burning Men,Psy-Fi en Boom Festival. Zie een foto onderaan dit bericht.

Programmering
Anja Schneider, Tiefschwarz, Weval (NL), Klangkuenstler, Dan Caster, Benotmaneen Channel X zijn de eerste bevestigde artiesten dit jaar. Binnenkort voegt Aus Berlin nieuwe namen aan dit rijtje toe.

Ticketinfo
De Hispeed en Early Bird Tickets zijn inmiddels uitverkocht. Regular tickets zijn beschikbaar, kosten Euro 25 en zijn te bestellen via ausberlin.nl/tickets. Kaarten aan de deur kosten Euro 35. Alle ticketprijzen inclusief servicekosten.
Datum:
28 november 2015

Tijd:
15:00 - 01:00 uur

Locatie:
Koepelhal + Wagenmakerij, Spoorzone Tilburg

Website + tickets:
www.ausberlin.nl

Facebook:
facebook.com/ichliebeausberlin

Event:
facebook.com/events/948545065213148

Line-up:
Anja Schneider
http://ausberlin.nl/artist/anja-schneider

Tiefschwarz
http://ausberlin.nl/artist/tiefschwarz

Weval(NL)
http://ausberlin.nl/artist/weval

Klangkuenstler
http://ausberlin.nl/artist/klangkuenstler

Dan Caster
http://ausberlin.nl/artist/dan-caster

Benotmane
http://ausberlin.nl/artist/benotmane

en Channel X
http://ausberlin.nl/artist/channel-x

Binnenkort worden meer namen en het kunstprogramma bekend gemaakt.

Tickets:
Hispeed: Euro 15 (UITVERKOCHT)
Early Birds: Euro 20 (UITVERKOCHT)
Regular: Euro 25
Door: Euro 35
Ticketlink: ausberlin.nl/tickets

Festival Trailer
Bekijk trailer op YoutubeHi-res persfoto:

Download

Aus Berlin Festival

plaats:
Tilburg
website:
http://www.ausberlin.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234