Fortune Fountain houdt Wealth and Prosperity Summit Forum in Milaan, Italië, op 14 september

MILAAN, 14 september 2015 /PRNewswire/ -- Fortune Fountain houdt het "Wealth and Prosperity Summit Forum" in Hotel Principe di Savoia in Milaan, Italië, op 14 september. Fortune Fountain treedt op als gastheer voor het forum dat samen met Gainful Wealth, de Financial Times en FTChinese.com is georganiseerd, met de ondersteuning van de regionale overhead van Lombardije, de Italiaanse tak van de Chinees-Italiaanse Kamer van Koophandel, Fondazione Altagamma en het Italian Trade Agency. Meer dan honderd vooraanstaande politieke en commerciële figuren uit China en Italië zullen aanwezig zijn op het forum.

Op het forum, waarvan het algemene thema focust op welvaart en voorspoed, zullen de uitgenodigde vertegenwoordigers van China en Italië verschillende onderwerpen bespreken: Hoe kunnen Chinese en Italiaanse bedrijven elkaar aanvullen en daarbij met succes de Chinese maakindustrie verbinden met het creatieve potentieel van Italië? Hoe kan China bijdragen aan de ontwikkeling van Italië als de belangrijke en strategische spil die de Afrikaanse en Europees-Aziatische gebiedsdelen verbindt onder het initiatief "One Belt, One Road" door gebruik te maken van de gunstige ligging van Italië als een centrum binnen Europa? In welke investerings- en handelsmogelijkheden kan China, als een van Italië's grootste handelspartners, voorzien? Het idee achter het forum is een platform te ontwikkelen voor de dialoog tussen China en Italië, de culturele communicatie en financiële relaties te stimuleren en nieuwe partnerschappen te vormen tussen de twee landen in een innovatief samenwerkingsmodel dat de implementatie van de strategie achter "One Belt, One Road" kan aandrijven.


Fortune Fountain (Beijing) Holding Group Co. Ltd


CONTACT: Junru Ye, +86-186-8034-5541, yejunru@fullmoney.cn

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234