Barendregt nieuwe financieel directeur Van Dorp

Na 32 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de financiële zaken van totaalinstallateur Van Dorp draagt de heer John Struijk per 16 november het stokje over aan de heer drs. Hermen Barendregt RA.

De nieuwe financieel directeur van Van Dorp wordt de heer drs. Hermen Barendregt RA. Barendregt is bedrijfseconoom en registeraccountant. Hij volgt de heer L.J. Struijk op die sinds 1982 de functie heeft bekleed.

Barendregt is 53 jaar en heeft zijn sporen verdiend in de financiële sector. Hij was eerder werkzaam in financiële functies bij onder andere BAM, Super de Boer en Martinair. In zijn laatste functie was Barendregt Finance Director bij Smartwares B.V.

"Wij zijn ervan overtuigd in Hermen Barendregt een uitstekende opvolger te hebben gevonden voor John Struijk en heten hem van harte welkom bij de Van Dorp groep", aldus Henk Willem van Dorp, directeur/eigenaar van Van Dorp B.V.

Duurzame totaalinstallateur
Van Dorp is een landelijk opererend installatiebedrijf met vestigingen verspreid over het hele land. Het bedrijf telt ongeveer 900 medewerkers. Als totaalinstallateur houdt Van Dorp het overzicht over het totale installatiepakket en kan zo efficiënt inspelen op wensen en behoeften van de klant. In de bedrijfsvoering is het kwaliteitsaspect van groot belang, maar niet alleen voor de dienstverlening. Ook de kwaliteit en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij Van Dorp voorop.

Voor nadere informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Lia Overkleeft, overkleeft@vandorp.eu, 079 368 76 91.

Van Dorp installaties

plaats:
Zoetermeer
website:
http://www.vdi.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234