Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar met Ted Neeley

Van 15 tot en met 23 december is de musical Jesus Christ Superstar te zien in het World Forum Theater in Den Haag. Vanwege het aantal reacties op het optreden van de internationale cast met Ted Neeley tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, is producent TEC Entertainment erin geslaagd om drie extra voorstellingen beschikbaar te stellen voor de kaartverkoop. De rockopera is nu ook te zien op 13, 14 en 20 december.

Ted Neeley, de originele Jezus uit de gelijknamige film werd tijdens de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt op fraaie wijze gepresenteerd aan het aanwezige publiek en televisiekijkers. De reacties op de uitvoering van het nummer 'Superstar' door Feisal Bonciani als Judas, de speciale rol van Ted Neeley en de cast waren dermate dat de geplande voorstellingen al nagenoeg zijn uitverkocht.

De rockopera met muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met songs als "I don't know how to love him", "Superstar" en natuurlijk "Gethsemane".

De kaartverkoop voor de extra shows gaat op donderdag 10 september van start.
Meer informatie over de musical en ticketverkoop kunt u vinden op www.jesuschristmusical.nl

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of interview aanvragen kunt u contact opnemen met Peter Groenendijk
E: groenendijk@tec-entertainment.com
T: +31 (0) 6 43 55 00 77

TEC Entertainment

plaats:
Haarlem

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234