KamaSutrA beurs gaat attracties live streamen

Consumenten kunnen online live meekijken naar wat er in het Swingers café gebeurt tijdens de KamaSutrA beurs. Dat heeft de organisatie van het erotische lifestyle evenement - 25 t/m 27 september in de Jaarbeurs - vandaag bekend gemaakt. Ook andere spannende attracties en shows kunnen voortaan via internet worden gevolgd. ,,Er ging een intensief onderzoek aan deze stap vooraf", zegt beursmanager Nadine van Giezen. ,,Alleen bezoekers die toestemming geven worden gefilmd."

De KamaSutrA beurs is de grootste erotische beurs van de Benelux en trekt per editie duizenden mensen naar de Jaarbeurs. ,,De belangstelling voor het evenement is erg groot", zegt Van Giezen. ,,Dat bracht ons op het idee om shows en attracties op de beursvloer live te gaan uitzenden via internet. We maken het bereik dan nog groter. Ook mensen voor wie de stap naar de Jaarbeurs te groot is, kunnen nu via onze website - weliswaar virtueel - de beurs bezoeken." Onder meer shows op het hoofdpodium, het Swingers café en escapades in het SM theater worden realtime uitgezonden. ,,Camera's worden dusdanig bevestigd dat bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over hun privacy. Alleen mensen die expliciet en middels inschrijving instemmen, verschijnen op internet. En zelfs dan worden maskers gedragen", verzekert de beursmanager. De techniek is geavanceerd, vervolgt ze. ,,We maken gebruiken van de nieuwste systemen op dit gebied. De beeldkwaliteit is erg hoog en consumenten kunnen online schakelen van attractie naar attractie en zo de spannendste beelden selecteren." Van Giezen verwacht dat de online versie van de KamaSutrA beurs populair wordt. ,,Het past helemaal bij deze tijd."

Peepshow

Ook op locatie zijn vernieuwingen doorgevoerd. ,,Anders dan in het verleden richten we ons nu vooral op stellen. De campagne en de inrichting van het evenement zelf zijn daarop afgestemd." Veel attracties zijn niet meer voor singles toegankelijk. ,,De opzet wordt iets intiemer en daardoor exclusiever. Vertrouwde attracties als het doolhof en het Swingers café blijven vanzelfsprekend een hoofdrol spelen. Net als tientallen stands met erotische producten en prikkelende shows vanaf het hoofdpodium. De focus is echter meer dan bezoekers gewend waren gericht op stellen." Nieuw is een heuse peepshow. ,,Onze technici zijn maanden met de constructie van dit mini theater bezig geweest", zegt Van Giezen. ,,Het is een klassieke erotische attractie waarbij een dame op een roterend podium optreedt en bezoekers haar show gedurende een aantal minuten kunnen volgen, tot het luikje weer omlaag gaat." Ze stelt dat peepshows in de vergetelheid zijn geraakt. ,,Wij blazen deze attractie nu weer nieuw leven in." Lachend. ,,En ook de peepshow is live via internet te volgen." De KamaSutrA beurs vindt plaats van 25 t/m 27 september in Jaarbeurs Utrecht.

Geplaatst in:

KamaSutrA BV

plaats:
Utrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234