Weekoverzicht beursintroducties & transacties: 31 augustus - 4 september

In de afgelopen week zijn 34 transacties geregistreerd bij de SEC: Vintage leverde intelligente waardeNEW YORK, 9 september 2015 /PRNewswire/ -- Vintage, de afdeling kapitaalmarkten, zakelijke dienstverlenging & fondsendienstverlening van PR Newswire, heeft haar wekelijkse overzicht voor beursintroducties en transacties vrijgegeven.

Klik hier om de volledige lijst te bekijken: http://irblog.prnewswire.com/category/ipo-week-in-review [http://irblog.prnewswire.com/category/ipo-week-in-review].

Uitgelichte bedrijven en advocatenkantoren:


Advocatenkantoor/adviseur Registrant Symbool Formulier Beurs
------------------------- ---------- ------- --------- -----

Polsinelli PC ORCHIDS PAPER PRODUCTS CO /DE TIS S-3 NYSE
------------- ----------------------------- --- --- ----

Ruffa & Ruffa, P.C. APPSOFT TECHNOLOGIES, INC. ~ S-1 ~
------------------- -------------------------- --- --- ---

Shearman & Sterling LLP CERES, INC. CERE S-1 NASDAQ


Over Vintage Vintage, een afdeling van PR Newswire, maakt onderdeel uit van de top drie van leveranciers met een volledige dienstverlening voor naleving van regelgeving en communicatiediensten voor aandeelhouders, in onze drie praktijkgebieden: kapitaalmarkten, zakelijke dienstverlening en dienstverlening voor instituten en fondsen. Vintage werd opgericht in 2002 en werd in 2007 door PR Newswire aangekocht. Vintage heeft zich ontwikkeld tot een intelligente en hoogwaardige keuze voor de branche. Wij leveren een flexibele balans van mensen, faciliteiten en technologie, om te zorgen voor een efficiënte, transparante en pijnloze naleving van regelgeving en communicatieprocessen voor aandeelhouders. Diensten zijn o.a. beursgangregistraties, transacties, virtuele data rooms, EDGAR & XBRL inschrijving, zetwerk, financieel drukwerk en websites voor investeerderrelaties.

Over PR NewswirePR Newswire is de toonaangevende wereldwijde leverancier van multimediaplatforms, waarmee marketers, zakelijke communicatiespecialisten, professionals in duurzaamheid, publiekszaken en investeerderrelaties content kunnen gebruiken om contact te maken met al hun belangrijkste doelgroepen. PR Newswire liep 60 jaar geleden voorop in de commerciële nieuwsverspreiding, en levert vandaag de dag volledige oplossingen voor het produceren, optimaliseren en doelgericht brengen van content - van rich media tot online video en multimedia - om vervolgens deze content te verspreiden en resultaten te meten in traditionele, digitale, mobiele en sociale kanalen. PR Newswire combineert het grootste multi-channel, multiculturele contentverspreidings- en optimaliseringsnetwerk ter wereld met uitgebreide platformen en gereedschappen voor workflow, en zo zorgt het bedrijf ervoor dat bedrijven over de hele wereld van bestaande mogelijkheden gebruik kunnen maken. PR Newswire bedient tienduizenden klanten vanuit kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische regio en is een UBM plc bedrijf.

Contactpersoon Media:Bradley H. SmithDirector of Marketing, IR and Compliance ServicesPR Newswire & Vintage +1-201-942-7157 bradley.smith@prnewswire.com [mailto:bradley.smith@prnewswire.com]


Vintage

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234