FME en Bouwend Nederland in 2016 onder één dak

"Ketensamenwerking is niet alleen iets van en voor onze leden. FME en Bouwend Nederland laten als brancheorganisaties nu zelf ook zien dat we er werk van maken", aldus Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. Hij zei dit vandaag bij de ondertekening van het contract waarmee beide organisaties officieel de stap zetten voor verhuizing van FME naar het adres van Bouwend Nederland.

De verhuizing gaat in het voorjaar van volgend jaar plaatsvinden, nadat er in het gebouw de nodige veranderingen zijn doorgevoerd. "We zochten in Zoetermeer een ander pand. Aangezien onze organisaties qua werkzaamheden goed op elkaar aansluiten, is dit een perfecte match. We kunnen hierdoor op het gebied van praktische en organisatorische zaken slim samenwerken", aldus Ineke Dezentjé Hamming, voorzitter van FME.

Maxime Verhagen: "We zijn en blijven gelijkwaardige organisaties met elk een eigen identiteit. Bij Bouwend Nederland is deze verhuizing aanleiding voor een interne verbouwing plus een overstap naar flexibele werkplekken. Ook aan de buitenkant wordt het een beetje anders, want de naam 'Bouwhuis' gaat van het pand verdwijnen. Die benaming dekt de lading natuurlijk niet meer wanneer FME hier gehuisvest is. Veel belangrijker is dat we er zijn voor onze leden. Tijdens de verbouwing en verhuizing pakken we daarom alles goed gefaseerd aan, zodat 'de winkel' gewoon openblijft."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Roderik Potjer (persvoorlichter FME) 079 353 13 88, m. 06 54 25 39 88
roderik.potjer@fme.nl
Pim Nusselder (woordvoerder Bouwend Nederland) 079 3252 203, m. 06 227 463 67
p.nusselder@bouwendnederland.nl

Bouwend Nederland

plaats:
Zoetermeer
website:
http://www.bouwendnederland.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234