Portugal.nl voor EUR 25.000,- verkocht in Travel Veiling

Portugal.nl is gisteren de grote winnaar geworden van de Premium Travel Domeinnamen Veiling van Domeinmatch.nl. Portugal.nl werd verkocht voor een bedrag van EUR 25.000,- ex BTW.

18 domeinnamen verkocht in de Travel Veiling

Naast Portugal.nl zijn er nog 17 andere domeinnamen in de veiling verkocht. In totaal werd er bijna EUR 40.000,- opgehaald met de veiling. Verkoper van Portugal.nl "BliXem internet" kijkt terug op een geslaagde veiling; die naast Portugal.nl ook de domeinnaam Brugge.nl verkocht zag worden.

Reisorganisaties boden massaal mee op landen en steden domeinnamen

Tijdens de Travel Veiling boden diverse grote reisorganisaties mee op domeinnamen als Duitsland.nl, Mallorca.nl, Tenerife.nl, Ibiza.nl en Kreta.nl. De domeinnamen Duitsland.nl en Ibiza.nl bleven steken op respectievelijk EUR 15.000,- en EUR 21.000,- en werden niet verkocht vanwege het niet halen van de minimum verkoopprijs.

In totaal werden in de 7 dagen dat de veiling duurde er meer dan 800 biedingen uitgebracht op 180 van de 300 domeinnamen. Naast Portugal.nl en Brugge.nl werden ook Vakantievillas.nl, Mexico.be en Senegal.be verkocht.

De resultaten van de veiling zijn te bekijken via:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=&render=results_theme_auction_finished&domain=&themeauction%5B%5D=5&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&page=1&limit=100&order=sold+desc%2C+bid+desc

Premium Dating en Erotiek Veiling

Op donderdag 1 oktober start er op Domeinmatch.nl opnieuw een grote Premium Domeinnamen Veiling. Ditmaal is het thema Dating en Erotiek. In deze veiling worden domeinnamen geveild als Date.nl, Seks.nl, Liefde.nl en Erotiek.nl. De geschatte waarde van de 300 domeinnamen in deze veiling ligt rond de EUR 1.500.000,-.

Meer informatie over de Dating en Erotiek veiling is te vinden via:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=on&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D=6&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&page=1&limit=100&order=bid+desc%2C+domain+asc

Algemene informatie

Premium Travel Domeinnamen Veiling
Korte url: http://www.traveldomeinnamenveiling.nl
Begon op dinsdag 1 september 2015 om 16:00
Eindigde op dinsdag 8 september 2015 om 16:00
Domeinnamen in de veiling: 300
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact
Contactpersoon: Nick van der Leeuw (06 521 35 701) / info@domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
Breda

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234