Compleet nieuwe 3M-schuurlijn voor alle vestigingen

Care Autoschade en 3M Autoschadeherstel breiden de samenwerking uit. Alle 68 vestigingen van de in de Benelux opererende schadeherstelketen gaan werken met een compleet nieuwe 3M-schuurlijn. De inzet van deze nieuwe 3M-schuurmaterialen maakt de voorbewerking sneller en kostenefficiënter. Sinds 1 juni 2015 werken alle schadeherstelbedrijven van Care Autoschade met de nieuwe 3M-schuurproducten.

Al jarenlang werken 3M (link naar 3M Autoschadeherstel) en Care Autoschade (link naar Care site) samen. Kwaliteit, service en het altijd zoeken naar verbetering staan bij beide bedrijven hoog in het vaandel. Op het gebied van procesoptimalisatie en productinnovatie dagen beide partijen elkaar continu uit. Met nu de verbetering in het voorbewerkingtraject als fraai resultaat.

Zelfde schuurlijn voor alle vestigingen
Met de visie 'One Way Of Working' streeft Care Autoschade een uniforme werkwijze voor alle vestigingen na. Het doel: met minder (verschillende) producten, sneller en goedkoper altijd het beste resultaat bereiken. In dit kader hebben 3M en Care Autoschade het voorbewerkingtraject aangepakt. Na uitgebreid testen is de beste werkwijze en het ideale schuurproductenpakket gevonden om het proces te optimaliseren.

Optimalisatie voorbewerking en andere werkprocessen
Met de ingebruikname van de nieuwe 3M-schuurlijn is de voorbewerkingafdeling helemaal naar wens. Op korte termijn zijn de overige werkprocessen aan de beurt. Uniforme werkwijze en optimalisatie van het productenpakket kunnen mogelijk ook daar een hogere processnelheid realiseren tegen lagere kosten. 3M Autoschadeherstel werkt samen met Care Autoschade aan een blijvende focus op "Total cost of ownership". Bij het werken met 3M-schuurmaterialen adviseert 3M het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals producten voor oog-, hand-, oor- en ademhalingsbescherming.

3M denkt mee met de autoschadehersteller
De autoschadebranche is in ontwikkeling. Eisen en wensen van het autoschadeherstelbedrijf veranderen. ,, 3M denkt mee en werkt continu aan nieuwe oplossingen voor een efficiënter en winstgevender schadeherstelproces, waardoor het werk van de professionele autoschadehersteller sneller, gemakkelijker, schoner, veiliger en hoogwaardiger wordt. Voor een perfect eindresultaat tegen lagere kosten'', aldus 3M.

Over 3M
Bij 3M wordt wetenschap toegepast om het leven dagelijks te verbeteren. Met $ 32 miljard omzet, werken onze 90.000 medewerkers wereldwijd samen met klanten en met elkaar. Ontdek meer over de creatieve oplossingen van 3M op 3M.nl en 3M.com/newsroom of 3Mnederland op Facebook en Twitter.

Voor meer informatie: 3M Nederland B.V., Paul van der Meij, National Key Account Supervisor, via +31 (0) 653644789

Over Care
Care Autoschade (NL) en Care Carrosserie (België) zijn onderdeel van Care International, de specialist in schadeherstel met 68 vestigingen in eigendom (54 vestigingen in Nederland en 14 vestigingen in België).

Voor meer informatie: Care Autoschade, Kees-Jan Bus, Algemeen Directeur, via 0347 32 55 76

Besluit u tot het plaatsen van dit persbericht over de verdiepte samenwerking tussen Care Autoschade en 3M? Bedankt!

3M Nederland B.V.

plaats:
Vianen
website:
http://www.3M.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234