Convoi neemt Imtech Industrial Services Zuid Oost over

Werkgelegenheid van 80 Imtech-medewerkers veilig gesteld

Maastricht-Airport, 8 september 2015. The Relocation Engineers van Convoi hebben vandaag met de curatoren van het gefailleerde Imtech Industrial Services BV overeenstemming bereikt met betrekking tot het overnemen van de elektrotechnische en automatiseringsactiviteiten van Zuid Oost. Met deze overname blijft de werkgelegenheid voor 80 Imtech medewerkers behouden en breidt Convoi haar expertise aanzienlijk uit. Het voormalige Imtech Industrial Services Zuid Oost zal vanaf vandaag verder gaan als 'Convoi Electrical & Automation' vanuit de hoofdvestiging van Convoi te Maastricht-Airport.

De activiteiten van het nieuwe Convoi Electrical & Automation zijn complementair aan de relocatie activiteiten van Convoi: bij elke verplaatsing van productielijnen, machines, laboratoria, medische systemen etc. is expertise vereist op het gebied van uit- en inbedrijfname van machines en installaties. Deze overname is daarmee een welkome en logische aanvulling op de activiteiten van Convoi die bestaan uit industriemontage, industriële verhuizingen en projectverhuizingen.

Leon Spronken, CEO van Convoi: "De industriële verhuisprojecten zijn vaak turnkey projecten, inclusief alle elektra en elektronische besturingen. Klanten willen ontzorgd worden en met de kennis en kunde van Imtech Zuid Oost op dit gebied vullen we onze expertise aanzienlijk aan".


Convoi Electrical & Automation zal als een zelfstandige onderneming in de voetsporen treden van Imtech Industrial Services Zuid Oost. De medewerkers zullen het Convoi hoofdkantoor te Maastricht-Airport als hun thuishaven krijgen. Convoi is ervan overtuigd dat de E&A en Relocation-activiteiten elkaar zullen completeren en dat beide bedrijven daarvan zullen profiteren, evenals de klanten waarvoor ze werkzaam zijn.
Leon Spronken: "Eerst zullen we alles regelen voor de medewerkers en tegelijkertijd zullen we de klanten persoonlijk informeren hoe de samenwerking gaat verlopen en welke positieve spin off deze overname voor hen heeft".

----------------

Convoi is een internationaal opererende onderneming die gespecialiseerd is in Industriemontage, Industriële verhuizingen, Projectverhuizingen en Electrotechniek & Automatisering. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht-Airport in Nederland en daarnaast heeft Convoi meerdere vestigingen elders in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Slowakije en India. Vanuit 11 vestigingen zijn na deze overname wereldwijd ongeveer 500 professionals actief voor onze klanten.

Geplaatst in:

Voor meer informatie: (niet voor publicatie)
Convoi B.V.
Dhr. Luc Theelen
Manager Marketing Communications
Email: L.Theelen@convoi.com
Mobiel: +316 52666677
Internet: www.convoi.com

Convoi B.V.

plaats:
Maastricht-Airport

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234