Extra voorstellingen nieuwe show Paul van Vliet: Alleen op zondag

Er komen extra voorstellingen van de nieuwe show Alleen op zondag van Paul van Vliet in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Vanwege het succes van de verkoop van de eerste reeks is er vanaf februari 2016 nog een tweede reeks van zeven voorstellingen geprogrammeerd. Deze extra dagen zijn per vandaag in verkoop. Op zondag 18 oktober speelt Paul van Vliet de eerste voorstelling.

In Alleen op zondag brengt Paul van Vliet een selectie van het beste uit zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten. De mix van komische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek dankbaar omarmd. Paul van Vliet zal wederom muzikaal worden bijgestaan door pianist Klaas van Dijk. Drie seizoenen lang trok Paul van Vliet al volle zalen met zijn zondagmiddagvoorstellingen. Ook voor de nieuwe show in zijn vierde seizoen blijkt de belangstelling groot. Extra bijzonder is dat dit het jaar is waarin Paul van Vliet tachtig wordt.

Paul van Vliet tachtig jaar
Op 10 september wordt Paul van Vliet tachtig jaar. Koninklijk Theater Carré staat maandag 14 september met een speciale voorstelling stil bij deze bijzondere tachtigste verjaardag. Paul van Vliet zal met zijn collega's en vrienden Youp van 't Hek, Jochem Myjer, Herman van Veen en Bert Visscher die avond in Carré een eenmalig optreden verzorgen. De opbrengst van deze voorstelling gaat naar UNICEF.

Tentoonstelling
Gemeente Den Haag eert de jarige Paul van Vliet met een unieke tentoonstelling die een mooi overzicht geeft van het werkende leven van de Haagse cabaretier. Vanaf 5 september t/m 30 oktober is deze tentoonstelling te bewonderen in de Centrale Bibliotheek Den Haag.

Reserveren kaarten Alleen op zondag: www.ks.nl of 0900-3456789 (10 cpm) en www.ntk.nl 0900-9203 (45 cpm).
Extra data: 21 februari, 6, 20 en 27 maart, 15, 22 en 29 mei 2016.

www.paulvanvliet.nl

Vragen, beeldmateriaal en of persaccreditatie voor de eerste voorstelling van Alleen op Zondag op 18 oktober via: Merijn de Haas merijn@merijndehaas.nl 06 144 33 090

Senf Theaterpartners

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234