Reizigers kiezen beste reisblog van 2015

Reisbloggers kunnen hun blog weer inzenden voor de jaarlijkse reisblog verkiezing. Wie heeft dit jaar de beste reisblog? De komende twee maanden zijn het reizigers zelf die beslissen wie zich Reisblogger van het Jaar mag noemen.

In de maand september kan iedereen met een reisblog zich opgeven voor de "Reisblog Verkiezing 2015". Een jury kiest vervolgens eind september 10 finalisten, waar reizigers in de maand oktober op kunnen stemmen. Eind oktober weten we wie zich Reisblogger van het jaar mag noemen en er (letterlijk) vandoor gaat met de hoofdprijs, een GoPro HERO4 Silver actioncamera t.w.v. 433 euro, aangeboden door reisorganisatie Travel Active.

Deze zesde editie van de jaarlijkse Reisblog Verkiezing wordt georganiseerd door Travel Active en Wereldwijzer. Meer informatie over deze verkiezing en een overzicht van de inzendingen is te vinden op www.wereldwijzer.nl/reisblogverkiezing . Inzendingen kunnen ook worden gevolgd via de Facebook pagina www.facebook.com/reisblogverkiezing


Over Travel Active


Al 26 jaar is Travel Active dé specialist op het gebied van culturele uitwisseling programma's: werken, reizen en studeren in het buitenland. Met Travel Active vertrekken jaarlijks een paar duizend jongeren voor een High School avontuur, Vrijwilligerswerk of taalcursus in het buitenland. Anderen kiezen voor een werkavontuur in Australië, gaan werken als au pair of als begeleider op een echt Amerikaans Summercamp. Wat je wensen ook zijn, jouw buitenlandavontuur begint bij Travel Active!


Over Stichting Wereldwijzer

Wereldwijzer is een onafhankelijk reisplatform voor iedereen die buitenlandplannen heeft. Met de website www.wereldwijzer.nl en de app voor mobiele telefoons en tablets wordt reizigers de mogelijkheid geboden om met elkaar in contact te komen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. De website wordt onderhouden door een team van enthousiaste reizigers en is met ruim 160.000 bezoekers per maand de grootste Nederlandstalige online reiscommunity. Naast het online gedeelte organiseert Wereldwijzer diverse informatiedagen, zoals de Regionale Buitenlanddag en de Landelijke Voorlichtingsdag Vrijwilligerswerk Buitenland.

Geplaatst in:

Stichting Wereldwijzer

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.wereldwijzer.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234