BoeketCadeau.nl bezorgt als eerste NL bloemist op zondag

OVERVEEN, 20150907 -- Als eerste bloemist in Nederland bezorgt BoeketCadeau.nl nu ook op zondag. Op populaire feestdagen werd er al wel ook door anderen op zondag bezorgd maar uit een test van twee weken blijkt dat ook bezorging op gewone zondagen in een grote behoefte voorziet. Het gaat dan meestal om een verjaardag, een trouwdag of een goedmakertje. "BoeketCadeau concurreert niet met de bloemenkiosken die traditioneel op zondag altijd al open zijn", zegt directeur Carolien Heijn, "onze bezorging moet voor zaterdag 16:30 uur zijn besteld en we rekenen een extra zondagse toeslag van 4,95 euro."

Duurzaamheid, kwaliteit en dienstverlening
De nieuwe service geldt voor het gehele assortiment van BoeketCadeau.nl. Naast boeketten met het Fair Flowers Fair Plants label, bezorgt BoeketCadeau.nl ook cadeaus als wijn, knuffels en fruitmanden, welke nu ook op zondag kakelvers geleverd worden. BoeketCadeau staat bekend om hun goede kwaliteit en dienstverlening. Eén van hun Moederdag boeketten werd dit jaar door Editie.nl verkozen tot het boeket van beste kwaliteit. Maar nog belangrijker: BoeketCadeau neemt deel aan de barometer Duurzame Bloemist en is gecertificeerd op het niveau zilver. Landelijk zijn er slechts 24 bloemisten met een dergelijk certificaat.

Over BoeketCadeau.nl
BoeketCadeau.nl is een online bloemen- en cadeauservice, opgericht door Thobias en Carolien Heijn. Beiden afkomstig uit een echte bloemistenfamilie, richtten zij in 1992 een bloemenwinkel op in Overveen. In 2005 waagden zij de overstap naar het internet, met een vaste klantenkring uit binnen- en buitenland tot gevolg. Bloemen bezorgen is vanaf nu dus 7 dagen per week mogelijk in Nederland. Bezorging in België maandag tot en met zaterdag. Zie www.boeketcadeau.nl voor een uitgebreid overzicht van hun producten.

Boeketcadeau.nl

plaats:
OVERVEEN
website:
http://www.boeketcadeau.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234