Persuitnodiging: ALD Automotive e-bike race 17 september 2015

Amsterdam, 7 september 2015 - Op Car Free Day (onderdeel van de European Mobility Week) organiseert ALD Automotive op het circuit van Lelystad de eerste e-bike race van Nederland. Door het organiseren van de e-bike race wil de leasemaatschappij aandacht geven aan de e-bike als duurzaam alternatief voor woon-werkverkeer. De race wordt verreden op high speed e-bikes van het Zwitserse merk Stromer.

In Lelystad strijden vijftig deelnemers onder leiding van bekende team captains als Leontien van Moorsel, Frits Sissing, Evelien Bosch-Gademan en Vivienne van den Assem om wie de snelste e-bike racer wordt. Alle deelnemers zijn fervent fietser en zich bewust van de effecten van mobiliteit op het milieu. Alle andere deelnemers zijn geworven onder wielerverenigingen, fietsclubs en duurzaamheidorganisaties. De race wordt verreden op Stromer e-bikes. Dit zijn de high speed e-bikes die ALD Automotive in samenwerking met QicQ het komende halfjaar exclusief via leasing mag aanbieden aan haar klanten.

ALD Automotive e-bike race
Locatie: Midland Circuit Lelystad, Talingweg 89 in Lelystad
Datum: 17 september 2015
Tijd: Start race om 14:00 uur, prijsuitreiking ca. 15:15 uur.
Aanmelden: raymond@countercontent.nl
Meer informatie: Raymond Bresching, 06-50485700

Stromer high speed e-bike
De Stromer e-bike is een mooi vormgegeven e-bike van Zwitserse makelij die inmiddels verschillende internationale fiets- en designprijzen heeft gewonnen. De e-bike is uitgerust met een high tech lithium accu geïntegreerd in het frame. De kracht van de fietser op het pedaal wordt via een sensor doorgegeven aan de motor die er voor zorgt dat je moeiteloos 45 kilometer per uur fietst. Een duurzaam alternatief voor woon-werkverkeer.

Over ALD Automotive
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. De organisatie staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met ruim 1.100.000 voertuigen en 5.000 werknemers in 40 landen behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste leasemaatschappijen.

Meer informatie
E-Bike Race - www.facebook.com/events/1605609273037712
ALD Automotive - www.aldautomotive.nl
QicQ en Stromer - www.qicq.nl
European Mobility Week - www.mobilityweek.eu
Midland Circuit - www.midland-circuit-lelystad.nl
Foto's en video van ALD Automotive en de E-bike - https://www.dropbox.com/sh/ntikpb3w3ozkddk/AAD2JE0sOGPdSWmaTqTQEXara?dl=0

Raymond Bresching
06-50485700
raymond@countercontent.nl

ALD Automotive

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.aldautomotive.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234