Connectiviteitsonderzoek Bauknecht: Europeanen klaar voor slimme huishoudelijke apparaten

BERLIJN, September 4, 2015 /PRNewswire/ --
- Voordelen van connectiviteit: consumenten waarderen functies die duurzaamheid
ondersteunen, veiligheid bieden en kosten besparen.
- Intelligente zorg voor wasgoed: wasmachines zijn de best verkopende genetwerkte
huishoudelijke apparaten.
- Gebruik: België en Denemarken zijn minder bekend met genetwerkte apparaten, maar
gebruiken ze meer dan gemiddeld.
- Open: de Zwitsers hebben meer dan gemiddelde waardering voor connectiviteitsfuncties.
- Technisch spel: mannen waarderen de gadgets van genetwerkte huishoudelijke apparaten.


- Kruisverwijzing: foto is verkrijgbaar op AP Images (http://www.apimages.com) en http://www.presseportal.de/nr/116753 -
Europeanen staan open voor de voordelen van genetwerkte huishoudelijke apparaten. Tegelijkertijd hebben ze hoge verwachtingen van connectiviteitsoplossingen en willen ze vaak nog worden overtuigd van het nut ervan. Dit zijn fundamentele conclusies van het Bauknecht Connectivity Survey 2015. Consumenten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en België werden ondervraagd in het kader van deze representatieve enquête. Bauknecht heeft de resultaten gepresenteerd op de IFA in Berlijn.  
Europese consumenten zijn gewend aan een zeer hoog technologisch niveau en verwachten veel van technische producten. "Onze apparatuur heeft de deelnemers aan een eenjarig testprogramma al overtuigd", zegt Vladimir Cherevko, Marketing Director Brands & Consumer Insights EMEA bij de Whirlpool Corporation. "We hebben dit bereikt met huishoudelijke apparaten die genetwerkte intelligentie combineren met praktische robuustheid, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid. Daarnaast imponeren ze door hoogwaardige materialen, eersteklas vakmanschap en een uitstekend ontwerp." Het Bauknecht Connectivity Survey 2015 geeft voor de allereerste keer inzicht in de manier waarop Europese consumenten over deze kwesties denken en maakt dit complexe onderwerp transparant.
De bevindingen bevestigen de gedachte achter het connectiviteitsassortiment dat Bauknecht presenteerde op de IFA in Berlijn: de PremiumCare-wasmachine en droger, de Ultimate NoFrost-koel/vriescombinatie en de PowerDry-vaatwasser kunnen intelligent worden genetwerkt en zijn eenvoudig te gebruiken. Met behulp van de BLive-app wordt een smartphone of tablet het controlecentrum voor de huishoudelijke apparaten van Bauknecht die geschikt zijn voor connectiviteit.
Meer informatie: emediarelease.de/Bauknecht_IFA2015.html [http://www.emediarelease.de/Bauknecht_IFA2015.html ].

 
Contactpersoon voor de media: 
Whirlpool EMEA     
Bettina Klinken 
+390332759392 
bettina_klinken@whirlpool.com

 


 Bauknecht Europe

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234