Overname Stork Doetinchem

VINCI Energies vergroot haar landelijke dekking
Nieuwegein - Met ingang van 1 september 2015 neemt VINCI Energies in Nederland, alle activiteiten over van Stork in Doetinchem. De industriële en gebouw gebonden activiteiten worden voortgezet onder respectievelijk de merknamen Actemium en VINCI Facilities.

Directeur Peter Derks licht toe: "VINCI Energies is een multidisciplinaire dienstverlener die haar diensten levert vanuit regionale business units onder verschillende merken. Dat doen we wereldwijd, maar liefst zo dicht mogelijk bij de klant. Met de overname van de activiteiten van Stork in Doetinchem vergroten we onze landelijke dekking en versterken wij onze positie voor beide merken in het oosten van het land. Actemium richt zich op advies over, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële installaties en werkt voor opdrachtgevers in de diverse markten. VINCI Facilities biedt facilitaire dienstverlening en is gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen in de gebouw gebonden omgeving."

Volgens Peter Derks verandert er voor onze klanten in principe weinig door deze overname. "Onze klanten houden na de overname gewoon dezelfde contactpersonen en ze kunnen blijven rekenen op hun eigen team van specialisten. Beter nog, door deze uitbreiding van zowel het Actemium- alsook het VINCI Facilities- netwerk kunnen we onze klanten nog breder bedienen en laten we zien dat we hét netwerk zijn voor veilige en duurzame oplossingen & diensten voor zowel de industrie en gebouw gebonden omgeving."

Over VINCI Energies
VINCI Energies opereert met 63.000 medewerkers in 50 landen, waaronder 30 landen buiten Europa. VINCI Energies behaalde in 2014 een omzet van Euro9,3 miljard. Met haar hechte netwerk van 1.500 business units is VINCI Energies nu een marktleider in de levering van energie- en informatietechnologiediensten in Europa en wereldwijd. www.vinci-energies.com

Over VINCI Energies in Nederland
In Nederland werkt VINCI Energies vanuit business units die lokaal, nationaal en internationaal actief zijn onder de merken Actemium, Axians, Omexom én VINCI Facilities. Deze merken zijn actief in de levering van energie- en informatietechnologiediensten. Op deze expertisegebieden bieden de merken advies, ontwerp, realisatie en onderhoud. VINCI Energies in Nederland opereert vanuit 35 business units met meer dan 1800 medewerkers. In 2014 had VINCI Energies in Nederland een omzet van Euro305 miljoen. www.vinci-energies.nl


Over Actemium
Actemium is de merknaam van VINCI Energies van een internationaal netwerk van samenwerkende business units voor Solutions & Services in de industrie. Vanuit Nederland richt Actemium zich met 19 business units en zo'n 750 medewerkers op advies over, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële installaties. Actemium werkt voor opdrachtgevers in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen en dranken, feed, chemie en farmacie, maar zijn ook actief voor bedrijven in de energie, groothandel & distributie en manufacturing.

Over VINCI Facilities
VINCI Facilities is het merk van VINCI Energies voor facilitaire dienstverlening, gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen in de gebouw gebonden en industriële omgeving oftewel Integrated Facility Management. Vanuit Nederland richt VINCI Facilities zich met haar 5 business units op het ontwerp, bouw en beheer van faciliteiten met oog voor werkbare en duurzame oplossingen.

Vinci Energies Netherlands B.V.

plaats:
Nieuwegein

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234