HVR Advocaten opent spreeklocatie in Amsterdam

Den Haag, 3 september 2015

Van Hilten de Vries van Ruitenbeek Advocaten & Mediators te Den Haag, bekend als HVR Advocaten, hebben sinds 1 september 2015, naast het vertrouwde kantoor aan de Nassaulaan 15 in Den Haag, een sfeervolle spreeklocatie in Amsterdam aan de Emmalaan 25. Een extra service die zij haar (toekomstige) cliënten uit Amsterdam en omgeving kan bieden.

HVR Advocaten richt zich op familierecht in de brede zin van het woord en op de algemene praktijk. Een Family office met 9 ervaren advocaten/mediators die zich bezighouden met echtscheiding/erfrecht/alimentatie- en kinderzaken/adviezen over huwelijkse voorwaarden/samenwoningscontracten etc.. Zowel voor de nationale als internationale praktijk. Twee advocaten houden zich tevens bezig met contractrecht, vastgoed, arbeidsen tuchtrecht. HVR Advocaten werkt nauw samen met andere specialisten zoals fiscalisten, accountants, notarissen, estate planners en psychologen. Belangrijk deel van de praktijk bestaat uit mediation op diverse rechtsgebieden.

HVR Advocaten vindt persoonlijk contact van groot belang, zeker in een tijdperk waarin de social media domineren. Advocatenwerk is tenslotte mensenwerk en persoonlijk contact is essentieel voor het bepalen of bijstellen van een juiste strategie en het maken van goede keuzes. Een duurzame oplossing of een oplossing op korte termijn? Mediation, (eventueel overlegscheiding), procedure of een ander traject? HVR Advocaten biedt haar cliënten de mogelijkheid van een kosteloos kennismakingsgesprek (van een half uur) voor een weloverwogen beslissing.

Voor meer informatie: www.hvradvocaten.nl /+31 (0)70 361 7002.

HVR Advocaten

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234