Campagne: 'Ambtenaren zijn idioot'

Vanaf vandaag rijden er treinen, trams en moving billboards door steden als Den Haag, Zoetermeer en Amsterdam met de slogans 'Ambtenaren zijn idioot' en Ambtenaren zijn beter in bet'. Op het eerste gezicht lijkt de actie negatief, maar niets is minder waar. De campagne is gericht op ambtenaren en semi-ambtenaren omdat ze zo correct en precies zijn in het afbetalen van hun lening.
Uit onderzoek is statistisch bewezen dat politiemensen, onderwijspersoneel, zorg- & overheidsmedewerkers (ambtenaren en semi-ambtenaren) hun financiële zaken zeer goed op orde hebben. Ambtenarenlening.nl concludeerde uit onderzoek dat ook in 2014 ambtenaren maar liefst vier keer minder betalingsachterstand opliepen dan de overige leningnemers.
Een reden dat (semi-)ambtenaren de zaken goed op orde hebben is dat deze doelgroep kundig genoeg is om zelf onderzoek te doen voordat zij besluit geld te lenen. Door het statistisch bewijs dat de betalingsachterstand van deze groep vele malen lager is dan gemiddeld, loopt de geldverstrekker dus veel minder risico. Hierdoor kunnen (semi-)ambtenaren via Ambtenarenlening.nl tegen een lagere rente lenen dan bij de grootbanken ABN AMRO, Rabobank en ING.

Ambtenarenlening.nl richt zich op doorlopende kredieten en persoonlijke leningen voor (semi-) ambtenaren. Anja Becker, directeur van Ambtenarenlening.nl: "De betalingsmentaliteit van ambtenaren is voorbeeldig en past goed bij de betrouwbare uitstraling die ambtenaren hebben."

www.ambtenarenlening.nl

Voor de originele foto's, verdere reactie en informatie kunt u contact opnemen met Anja Becker van Ambtenarenlening tel: 088-5665665

Amtenarenlening

plaats:
Nederland

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234