Vrouw verloot villa in Kaapstad om kinderen met levensbedreigende kanker te helpen

GRAZ, Oostenrijk, September 3, 2015 /PRNewswire/ --De eigenares van een villa in Kaapstad, Zuid-Afrika heeft besloten haar villa te verkopen op een wel zeer bijzondere manier : ze verloot de villa en schenkt de meerwaarde van die loterij aan het 'Little Fighters Cancer Trust' in Kaapstad.
     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150901/262786 )

Little Fighters Cancer Trust is een organisatie die al haar middelen inzet om Zuid-Afrikaanse kinderen met kanker te helpen een beter leven te leiden of in het slechtste geval ze een menswaardiger einde te bezorgen.
Voor EUR119 kan men een lot bestellen en kans maken om de nieuwe eigenaar van de villa te worden. 
Er worden in totaal 9999 tickets verkocht dus dat maakt dat de kans om te winnen beduidend groter is dan bij vele andere loterijen. 
De loterij wordt georganiseerd onder de Oostenrijkse wetgeving en zodra alle loten gereserveerd zijn zal Notaris Dr. Christa Kohl-Rupp ook de trekking van het winnende lot overschouwen. 
Iedereen die een lot gereserveerd en betaald heeft kan de trekking live bijwonen in Oostenrijk of deze live volgen via YouTube.
De winnaar krijgt behalve een volledig ingerichte villa met 3 slaapkamers, 3 badkamers, dubbele garage en een zwembad ook  twee retourvluchten naar Kaapstad en een all-in verblijf van 7 dagen met gids. 
Kaapstad in Zuid-Afrika wordt algemeen gelauwerd als één van de mooiste steden ter wereld en heeft met de Tafelberg ook één van de zeven nieuwe wereldwonderen op haar actief. Zuid-Afrika is wereldwijd één van de populairste vakantiebestemmingen.
Wie meespeelt steunt tegelijkertijd de "Little Fighters Cancer Trust".
Tickets reserveren kan via  http://www.123property.eu


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20150901/262786


123Property


CONTACT: Noot voor de redactie (Niet voor publicatie):Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Wagenaar (FreelancePR van 123property) via e-mail: admin@123property.at of tel.+27-82-5533396.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234