Nederlandse Waterschapsbank nieuwe partner Waterinnovatieprijs

Voor de Waterinnovatieprijs heeft de Unie van Waterschappen de Nederlandse Waterschapsbank (NWB Bank) verwelkomd als nieuwe partner. Gezamenlijk willen de partijen duurzame innovaties in de sector stimuleren.

Voorgaande jaren reikte de NWB Bank de MVO Award uit aan klanten die investeerden in duurzame en innovatieve projecten. Door samen te werken met de Waterinnovatieprijs, wil de bank haar stimulerende rol op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen verder uitdragen.

Ron Walkier, directievoorzitter van de NWB Bank: "De NWB Bank is verheugd te melden dat de MVO Award samen gaat met de Waterinnovatieprijs. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons doel om vooruitstrevende, innovatieve en groene projecten een podium te bieden nog beter realiseren."

Duurzaamheidsprijs
Dit jaar maken alle inzendingen voor de Waterinnovatieprijs automatisch kans op de prestigieuze Duur-zaamheidsprijs. Welke inzending wordt door de jury als de groenste innovatie van het jaar bestempeld?

De Waterinnovatieprijs wordt uitgereikt op 30 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Schrijf uw in-novatie nu in! Inzenden kan tot met 2 oktober.

Lees meer over de Waterinnovatieprijs en zend uw vernieuwende en baanbrekende project in!
www.waterinnovatieprijs.nl

Geplaatst in:

Voor meer informatie: Judith de Jong, telefoon 06-231 955 97

Unie Van Waterschappen

plaats:
Den Haag
website:
http://www.uvw.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234