Die Ludolfs doen Carbage run loting

Europa's grootste (en gekste) straatrally opent de inschrijving voor de Zomer Editie 2016. Vorig jaar was deze binnen 1 minuut (58 seconden exact) uitverkocht. Daarom nu een inschrijving op basis van loting. Die Ludolfs, de bekende Duitse autoslopers, trekken de lootjes op 8 september om 20.00 uur.

The Carbage Run
The Carbage Run is een 5-daagse rally door Europa in een auto of brommer die niet meer mag kosten dan 500 Euro. Alle deelnemers worden uitgedaagd met een zo origineel mogelijk voertuig aan de start te verschijnen. Bij deze rally gaat het niet om snelheid maar juist om gekkigheid en creativiteit. The Carbage run is begonnen in 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste straatrally met 4 verschillende edities per jaar. Alle edities zijn binnen no-time uitverkocht.

Achtste Zomer Editie
Zomer 2016 is de 16e editie van the Carbage run en de 8e Zomer Editie. Elk jaar is de route anders. In 2016 gaat deze vanaf Gorinchem via Mulhouse, Bolzano, Ljubljana en Banja Luka naar Istrië. Een trip van 2.500 km door 9 verschillende landen met Bosnië als hoogtepunt, een land waar the Carbage run nog nooit eerder is geweest.

Wachtlijsten
De animo voor the Carbage run is enorm. Binnen één minuut was de laatste zomer editie uitverkocht. Toen hadden zich 600 auto's met daarin zo'n 1.800 deelnemers ingeschreven. Daarnaast liep de wachtlijst op tot ruim 3.000. In 2016 is er "slechts" plek voor 500 auto's. Een loting zal bepalen wie er wel/niet mee kan doen komende zomer.

Die Ludolfs
Op dinsdag 8 september om 20.00 uur zal de loting plaatsvinden. Niemand minder dan Die Ludolfs zullen de lootjes trekken. De Duitsle autoslopers, bekend van de TV-serie op Discovery Channel, zullen met z'n drieën de gelukkige deelnemers bekend maken. De loting is live te volgen via het Youtube-kanaal van the Carbage run.

Geplaatst in:

The Carbage Run

plaats:
Emmen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234