Vierde seizoen LXRY TV van start

In eerste aflevering bezoek aan duurste restaurant ter wereld

Vanaf 20 september start het vierde seizoen van het tv-programma LXRY TV, waarin host Yves Gijrath de fascinerende wereld van luxe laat zien. Het lifestyle programma neemt de kijker mee naar unieke plekken, belicht de mensen achter beroemde en exclusieve merken en opent daarmee deuren die voor anderen gesloten blijven. Zoals een kijkje in het duurste restaurant ter wereld. LXRY TV is vanaf zondag 20 september in een reeks van veertien afleveringen voor het eerst elke zondagochtend te zien op SBS6 om 11.00 uur.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering staat onder meer Ibiza centraal. Samen met culinair specialist Carsten Klint neemt LXRY TV een kijkje in het duurste restaurant van de wereld Sublimotion, waar maar twaalf gasten tegelijk geserveerd worden. Een van de hoogtepunten: een koude snack die gasten zelf uit een ijsberg moeten hakken. Irene van der Laar bezoekt de volledig vernieuwde P.C. Hoofstraat in Amsterdam, waar inmiddels de grootste luxemerken ter wereld te vinden zijn. En LXRY TV rijdt mee in de meest extravagante en snelste bolides en reist af naar Curaçao.

De LXRY Reporters
Op de rode loper met Irene van de Laar, luxe reisbestemming ontdekken met travel expert Fred van Eijck, sterrenchefs koken samen met culinair specialist Carsten Klint, de nieuwste hotspots en luxe trends volgens It-girl Sophia Tienstra en binnenkijken bij de mooiste villa's en meest bijzondere interieurs met Anne-Marie van Leggelo. In LXRY TV geniet de kijker in veertien afleveringen van de bijzondere wereld van luxe in binnen- en buitenland en ziet de laatste trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness, gezondheid, auto's, food, horloges en juwelen voorbij komen.

LXRY Media Group
Naast producent van LXRY TV is LXRY Media Group uitgever van LXRY Magazine en WWW.LXRY.NL. Van 10 t/m 14 december organiseert LXRY Media Group de veertiende editie van Masters of LXRY, de de grootste editie ooit in de geschiedenis van Masters of LXRY: meer dan 30.000 m2 luxe in de Amsterdam RAI.
LXRY TV is vanaf zondag 20 september in een reeks van veertien afleveringen elke zondagochtend te zien op SBS6 om 11.00 uur.

Geplaatst in:

Voor informatie en interview aanvragen:
LXRY Media Group BV
T.a.v. Robine Talboom - robine@lxry.nl
Burgemeester. A. Colijnweg 2, Amstelveen
Tel: 020-8511450
www.lxry.nl

LXRY Media Group

plaats:
Amstelveen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234