Rolta behaalt hoogste CMMI Maturity Rating, Level 5, voor softwareontwikkeling

MUMBAI, September 2, 2015 /PRNewswire/ --Rolta India Limited (Rolta), een toonaangevende leverancier van innovatieve IP-geleide IT-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het opnieuw het hoogste niveau, Level 5, heeft gekregen van SEI's Capability Maturity Model Integration CMMI-Dev. V1.3. Deze nieuwe evaluatie beslaat nu softwareontwikkeling uitgevoerd door Rolta's Global Products & Technology Solutions.
     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121023/570667)

Rolta houdt een scherpe focus op continue verbetering en optimalisering van haar processen, niet alleen om uitmuntendheid te bereiken qua producten en levering, maar ook om te voorzien in best-in-class oplossingen voor haar klanten wereldwijd. Bij Rolta maken we gebruik van CMMI Level 5 processen om verbeterde klanttevredenheid te bereiken, waardoor groei en winstgevendheid mogelijk worden gemaakt.
Mukul Madan, High Maturity Lead Appraiser, QAI Global Services, verklaarde: "Rolta's gerichtheid op continu gebruik en verfijning van haar processen was heel duidelijk in deze beoordeling. Rolta heeft haar hoge volwassenheidsniveau bovendien aangetoond door gebruik van haar procesprestatiemodellen en kwantitatieve managementpraktijken voor de identificatie van innovatieve veranderingen met hoge toegevoegde waarde in haar processen om betere prestaties te bereiken en haar bedrijfsdoelstellingen te overtreffen."
Rajesh Ramachandran, CTO en President, Rolta Global Products & Technology Solutions Group, gaf het volgende te kennen in verband met de erkenning: "Deze beoordeling op het hoogste volwassenheidsniveau volgens CMMI is een bevestiging van het vermogen van Rolta om kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen te bieden door middel van krachtige software engineering processen. Onze nadruk op continue verbetering van procesexcellentie vertaalt zich in betere bedrijfsresultaten voor onze klanten."
Over CMMI Level 5, versie 1.3: 
CMMI volwassenheidsniveau 5 werd ontwikkeld door het Software Engineering Institute (SEI) van de Carnegie Mellon University in de VS. Het is het hoogste niveau van procesvolwassenheid die op onafhankelijke wijze het vermogen van een organisatie controleert voor de continue verbetering van haar processen door middel van incrementele en innovatieve proces- en technologische verbeteringen. Versie 1.3 van het CMMI-model biedt een hoger niveau van gerichtheid op de aanpassing van software engineering processen en verbeterplannen aan de doelen van projecten en klanten.
(R)CMMI, Capability Maturity Model, Capability Maturity Modeling en CMM zijn geregistreerd in het Amerikaanse Patent and
Trademark Office van de Carnegie Mellon University.
Over Rolta: 
Rolta is een toonaangevende leverancier van innoverende oplossingen voor vele verticale bedrijfstakken, waaronder federale en staatsoverheden; defensie/binnenlandse veiligheid, nutsbedrijven, verwerking, energievoorziening, financiële dienstverlening, fabricage, kleinhandel en gezondheidszorg. Rolta staat bekend om haar uitgebreid portfolio van binnenlandse systemen op basis van beproefde IE van Rolta die specifiek voor de Indische defensie/binnenlandse veiligheid werd ontwikkeld. Door een unieke combinatie van expertise op IT-, engineering- en geospatiaal gebied ontwikkelt Rolta uitzonderlijke IE-gestuurde, 'Cloud-ready' oplossingen om haar klanten wereldwijd in staat te stellen de kracht van BI, Big Data-analyse en de fusie van IT-OT makkelijk te benutten. Rolta is een multinationale organisatie met hoofdkantoor in India. De onderneming werkt vanuit 40 locaties over de hele wereld en heeft in meer dan 45 landen projecten uitgevoerd. De aandelen van Rolta zijn genoteerd op de BSE en NSE in India, de GDR's van de onderneming zijn genoteerd aan het Main Board van de Londense beurs. De 'Senior Notes' van de onderneming zijn genoteerd aan de beurs van Singapore.
Ga voor meer informatie naar http://www.rolta.com, [http://www.rolta.com ] of neem contact op met:

 
Sohrab Bhot   
Sr. Vice President     
Business Operations 
sohrab.bhot@rolta.com 
Tel: +91 (22) 2926 6666     
EmptyBreak:MARKER 
Sateesh Dasari 
Vice President 
Quality Assurance and Release Engineering 
sateesh.dasari@rolta.com 
Tel: +91 (22) 2926 6666 


 


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20121023/570667


Rolta India Limited

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234