Meer dan 1 miljoen euro aan travel domeinnamen op dit moment geveild

Vandaag is om 16:00 de grootste domeinnamenveiling ooit in Nederland en België gehouden begonnen op www.Domeinmatch.nl. In deze veiling staan 300 premium travel gerelateerde domeinnamen, met een geschatte waarde van tussen de EUR 1.000.000,- en EUR 2.500.000,-.

Ongekend aantal premium domeinnamen

Na maanden onderhandelen met verkopers, is er een veilinglijst tot stand gekomen met o.a. domeinnamen als Duitsland.nl, Belgie.nl, Portugal.nl, Thailand.be, Fly.nl, Kreta.nl, Suriname.be, Resort.nl en Ibiza.nl. Nog nooit stonden er in een veiling zo veel premium domeinnamen.

Aankondiging Travel Veiling zéér goed ontvangen

De Premium Travel Domeinnamen Veiling heeft de afgelopen maanden voor flink wat opschudding gezorgd in de travelsector. Een groot aantal travel gerelateerde bedrijven hebben zich aangemeld bij Domeinmatch.nl en hebben zich klaargemaakt om een poging te doen om één of meerdere van deze absolute topdomeinnamen te bemachtigen.

"Het is echt fantastisch om te zien hoeveel bedrijven er geïnformeerd hebben naar deze veiling. In samenwerking met de verkopers hebben we een geweldige veiling neergezet, die we in de laatste paar dagen nog hebben kunnen aanvullen met domeinnamen als Reisverzekeringen.nl, Duitsland.nl en Belgie.nl", aldus Portaal Manager Nick van der Leeuw van Domeinmatch.nl.

7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen

Bedrijven en particulieren in Nederland en België hebben tot dinsdag 8 september 16:00 de mogelijkheid om biedingen uit te brengen op deze domeinnamen, waarbij de hoogste bieder per domeinnaam de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs wordt bereikt.

De complete veilinglijst is te bekijken via http://www.traveldomeinnamenveiling.nl.


Premium Travel Domeinnamen Veiling
Korte url: http://www.traveldomeinnamenveiling.nl
Begint op dinsdag 1 september 2015 om 16:00
Eindigt op dinsdag 8 september 2015 om 16:00
Domeinnamen in de veiling: tussen de 250 en 300
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact

Geplaatst in:

Contactpersoon:
Nick van der Leeuw
06 521 35 701
info@domeinmatch.nl

eBased

plaats:
Breda
website:
https://domeinmatch.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234