Marjolein Westerbeek partner bij Legaltree

Marjolein Westerbeek (1980) is op 1 september 2015 toegetreden als partner bij advocatenkantoor Legaltree. Zij is gespecialiseerd in individueel en collectief (internationaal) arbeidsrecht. Westerbeek stapt over van Kennedy Van der Laan in Amsterdam, waar zij sinds 2004 advocaat arbeidsrecht was en overwegend grote werkgevers adviseerde. Bijzondere focus ligt op (internationale) reorganisaties, collectief ontslag en vraagstukken met betrekking tot gelijke behandeling.

Marjolein Westerbeek over haar overstap: 'Ik vond het tijd om na ruim tien jaar mijn gezichtsveld te verruimen. Dan ga je op zoek naar een omgeving waar je kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Legaltree is een kwalitatief hoogstaand en professioneel kantoor met een structuur die zich kenmerkt door hoge betrokkenheid van de partners en een focus op direct en persoonlijk contact met de cliënt. Daar ligt ook mijn hart en mijn kracht. Het motto 'quality is personal' is voor mij veelzeggend. Bovendien spreekt het ondernemerschap in combinatie met samenwerking met andere gerenommeerde partners op verschillende rechtsgebieden mij aan. Een uitstekende basis om ook grotere cliënten professionele, persoonlijk en full service te kunnen bieden.'

Sander Oorthuys, een van de initiatiefnemers van het in 2008 opgerichte Legaltree: 'We zijn bijzonder blij met haar komst. Marjolein neemt niet alleen veel ervaring en talent met zich mee, maar ze geeft ook invulling aan onze ambitie om alle posities dubbel of driedubbel te bezetten. Met haar komst hebben we drie specialisten in de praktijkgroep arbeidsrecht. Waarmee we onze relaties niet alleen topkwaliteit maar ook topcontinuïteit kunnen garanderen'.

Over Legaltree
Legaltree wordt gevormd door 23 partners die - individueel en als team - maatwerk leveren aan nationale en internationale cliënten. Legaltree bestaat exclusief uit advocaten met minimaal 10 jaar ervaring. Legaltree heeft vanaf de start in 2008 een unieke organisatiestructuur en -cultuur, waarin de vrijheid om te excelleren voor de advocaten en persoonlijk contact met de cliënten centraal staan. Legaltree garandeert cliënten 100% aandacht op partnerniveau en verzekert een uitstekende kwaliteit van dienstverlening. Legaltree streeft naar de hoogste klanttevredenheid in Nederland. Legaltree werkt onder het motto 'Quality is personal'.

Geplaatst in:

Bij vragen kunt u contact opnemen met Legaltree, Mr. A. Oorthuys, Rapenburg 83, 2311 GK Leiden / Postbus 4023, 2301 RA Leiden, sander.oorthuys@legaltree.nl, www.legaltree.nl, tel.: 088 040 21 0

Legaltree - Quality is Personal

plaats:
Leiden

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234