Heidrick & Struggles vergroot voetafdruk in Australië met nieuwe vestiging in Perth

PERTH, Australië, 1 september 2015 /PRNewswire/ -- Heidrick & Struggles [http://www.heidrick.com/], wereldwijd de meest gerenommeerde aanbieder van executive search [http://www.heidrick.com/What-We-Do/Executive-Search], leadership consulting [http://www.heidrick.com/What-We-Do/Leadership-Consulting] en culture shaping [http://www.heidrick.com/What-We-Do/Leadership-Consulting/Service/Culture-Shaping], liet vandaag weten een vestiging in Perth te zullen openen. De nieuwe vestiging zal de industriële sector van Australië gaan bedienen, en is specifiek gericht op energie, natuurlijke hulpbronnen, mijnbouw en infrastructuur.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140822/139029 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140822/139029]

"Met het team in Perth er bij, begint een nieuw hoofdstuk van het mondiale groeiverhaal van onze firma," aldus Krishnan Rajagopalan, executive vice-president global markets [http://www.heidrick.com/Where-We-Work/Consultants/Rajagopalan_Krishnan_13413]. "Wij zijn van plan om als mondiaal bedrijf talentvolle adviseurs te blijven werven, en daarmee onze capaciteit te vergroten daar waar wij kansen zien liggen."

Heidrick & Struggles is sinds 1989 actief in Australië. De Perth vestiging wordt de derde vestiging van het bedrijf in Australië, en de 14(e )vestiging in Azië-Oceanië. Het bedrijf heeft meer dan 300 werknemers in Azië-Oceanië.

"Voortbouwend op onze expertise in Sydney and Melbourne, gaan de adviseurs in Perth het succes en de groei van onze industriële klanten in Australië en de hele regio helpen stimuleren," zei Steve Mullinjer, regionaal leider van Heidrick & Struggles, Azië-Oceanië [http://www.heidrick.com/Where-We-Work/Consultants/Mullinjer_Steve_10783].

"De mijnbouwsector en de olie- en gassector dragen allebei in belangrijke mate bij aan de Australische economie," aldus Mullinjer. Op dit moment is de bijdrage van de mijnbouwsector aan het BBP van Australië 7%. Volgens industrierapporten groeit de bijdrage van de olie- en gasindustrie aan de algehele economische output in de komende jaren sterk.

Debbie Cozart gaat leiding geven aan de Perth vestiging. Colin Simpson en Beau Yorke treden ook in dienst bij Heidrick & Struggles in Perth.-- Debbie Cozart, leidend partner: Als voormalig Heidrick & Struggles
adviseur heeft Cozart een sterk wereldwijd netwerk en uitgebreide
internationale ervaring met toelevering en afneming in de olie- en
gassector, waaronder meer dan 16 jaar in wereldwijde rollen met
ExxonMobil.
-- Colin Simpson, partner: Simpson, opgeleid als jurist, specialiseert
zich in de werving en selectie van topmanagers and functionele
leidinggevenden in een brede reeks industrieën waaronder natuurlijke
hulpbronnen, infrastructuur, autodistributie en -logistiek,
telecommunicatie, financiële diensten en onderwijs.
-- Beau Yorke, opdrachtgever: Yorke heeft tien jaar executive search
ervaring in de olie- en gassector en in de mijnbouw- and natuurlijke
hulpbronnensector. Hij heeft op drie continenten gewoond en gewerkt en
heeft talrijke topmanagement opdrachten volbracht in Azië, Australië,
het Midden-Oosten, Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

Over Heidrick & Struggles:
Heidrick & Struggles komt wereldwijd tegemoet aan de vraag van topbedrijven naar toptalent en leidinggevenden als de meest gerenommeerde aanbieder van de consultatie van talent, het verlenen van invulling aan bedrijfscultuur en bij de bemiddeling van management functies op topniveau. Executive search werd meer dan 60 jaar geleden gepionierd door Heidrick & Struggles. Tegenwoordig is de firma een betrouwbare adviseur die geïntegreerde leiderschapsoplossingen biedt, en die klanten helpt de wereld te veranderen door middel van sterke leidinggevende teams.www.heidrick.com [http://www.heidrick.com/].
H&S Media Contacten:

Karen Lau Lia Randazzo

+852-2103-9329 +1-312-496-1788

klau@heidrick.com lrandazzo@heidrick.com
Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140822/139029


Heidrick & Struggles


Web site: http://www.heidrick.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234