Inschrijving voor de TEDxAmsterdam 2015 Awards geopend

Vanaf 1 september 2015 is de inschrijving voor de TEDxAmsterdam Awards geopend. De Awards zullen zich dit jaar focussen op het gebied van Food & Water, Energy, Social Cohesion (inclusief Education) en Health.

De TEDxAmsterdam Awards zijn meer dan een Award alleen. De Awards geven dertig ideeën de gelegenheid volledig gerealiseerd te worden. Dertig genomineerden krijgen toegang tot een breed netwerk dat hen kan helpen hun idee uit te bouwen en te realiseren. De drie finalisten wordt een plek op het podium geboden van TEDxAmsterdam 2015, op 27 november 2015, in de Stadsschouwburg van Amsterdam. Alle dertig finalisten zullen echter begeleiding krijgen om hun idee zo goed mogelijk te presenteren. Ook zij zullen in contact worden gebracht met investeerders, juristen, experts en innovators voor advies en hulp om hun idee te realiseren.

Sergio van Santvoort Vorst, finalist in 2014, over de Awards:
"Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel na mijn pitch bij TEDxAmsterdam. Kort gezegd ontving ik de hulp van top consultants die ik nooit had kunnen betalen en dat heeft mijn idee echt een vliegende start gegeven."

TEDxAmsterdam Award Criteria
TEDxAmsterdam is ervan overtuigd dat ideeën het verschil maken, ideeën kunnen mensenlevens veranderen en uiteindelijk ook de wereld. Daarom steunt TEDxAmsterdam nieuwe, innovatieve ideeën die een dergelijke positieve uitwerking kunnen hebben. Het thema van TEDxAmsterdam 2015 is Big Questions. Voor de Awards is TEDxAmserdam op zoek naar individuen, teams, bedrijven of organisaties die groots durven denken en het aandurven het antwoord op Big Questions te zoeken.

TEDxAmsterdam Award director Lodewijk Kleijn:
"De TEDxAmsterdam innovation Award is op zoek naar ideeën die positieve veranderingen te weeg kunnen brengen in de wereld. Het beantwoorden van Big Questions vergt Big Ideas. "

Voor de Awards is TEDxAmsterdam op zoek naar baanbrekende ideeën die:
- People, planet , profit en purpuse als uitgangspunt hebben
- Antwoord geven op Big Questions op het gebied Food & Water, Energy, Social Cohesion (inclusief Education) en Health;
- Inspireren;
- Van positieve invloed zijn op people, planet , profit en purpuse;
- Een link hebben met Nederland

De deadline om ideeën in te dienen is 21 september 2015. Voor meer informatie over TEDxAmsterdam en voor de link naar het inschrijvingsformulier ga naar: http://tedx.amsterdam/award/

Geplaatst in:

Contact: awards@tedx.amsterdam.nl
Pers gerelateerde vragen: press@tedxamsterdam.nl

TEDxAmsterdam

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234