Nieuwste portfolio voor belastingbeheer van Bloomberg BNA wijst professionals de weg in steeds groter doolhof van belastingwetgeving EU

Unieke portfolio is de eerste van Bloomberg BNA die diepgaande en exclusieve inzichten verschaft In-Europese belastingkwestiesARLINGTON, Virginia, 31 augustus 2015 /PRNewswire/ -- Bloomberg BNA heeft vandaag op het 69(e) International Fiscal Association Congress in Bazel, Zwitserland, de publicatie van Business Operations in the European Union--Taxation aangekondigd. Het is de nieuwste portfolio voor belastingbeheer die voorziet in een diepgaande analyse van de ontwikkeling van de belastingwetgeving in de EU. De portfolio is beschikbaar gesteld voor alle abonnees van de Bloomberg BNA Premier International Tax Library, de Foreign Income Portfolios Library en Bloomberg Law. Het werk is geschreven door Pascal Faes, partner bij NautaDutilh in Brussel, een van de wereldwijd leidinggevende belastingdeskundigen en expert op het gebied van de belastingwetgeving van zowel de Europese Unie als België.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20120110/DC33627LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20120110/DC33627LOGO]

De portfolio behandelt primaire en secundaire wetgeving en een analyse van de jurisprudentie binnen de Europese Unie. Business Operations in the European Union--Taxation voorziet in een praktische handleiding en reële praktijkvoorbeelden die belastingprofessionals kunnen helpen bij het nemen van slimmere beslissingen in hun advieswerk voor klanten met betrekking tot Europese belastingkwesties. Het bevat honderden doorzoekbare secties over alle facetten van de belastingwetgeving van de EU, en biedt daarmee professionals het extra vertrouwen dat toegang tot waardevolle informatie in één resource met zich meebrengt.

"Deze portfolio is een belangrijke en opmerkelijke toevoeging aan de serie Bloomberg BNA Tax Management Portfolio", aldus Faes. "Het bevat een overvloed aan inzichten in de belastingwetgeving van de EU en de jurisprudentie van het Hof van Justitie van de Europese Unie dat een steeds grotere invloed heeft op de wetgeving van de EU-lidstaten en de belastingverdragen die ze aangaan".

"Deze portfolio is de eerste van Bloomberg BNA die zich exclusief richt op de complexe, ontwikkelende belastingwetten van de Europese Unie", aldus George Farrah, Editorial Director, Bloomberg BNA-divisie Tax & Accounting. "De portfolio's van Bloomberg BNA Tax Management gaan veel verder dan alleen maar de wet uitleggen -- ze bieden handige voorbeelden, scenario-analyse voor specifieke typen situaties en praktische hulpmiddelen die belastingprofessionals helpen om de wet toe te passen. Belastingprofessionals kunnen snel en gemakkelijk de richtlijnen die ze nodig hebben, vinden in een gebruiksvriendelijk formaat, dat hen kostbare tijd en geld kan besparen."

Business Operations in the European Union--Taxation is onderdeel van de Premier International Tax Library [http://www.bna.com/premier-international-tax-p17179911824/?PROMOCODE=PITL144AA], die professionals nieuws en begeleiding biedt bij het navigeren in de complexe netwerken van belastingverdragen en zakelijke regelgeving van 114 landen en jurisdicties.

Over Bloomberg BNABloomberg BNA, een volledige dochter van Bloomberg, is een toonaangevende bron van informatie over wetgeving, regelgeving en zakendoen voor professionals. Het Bloomberg-netwerk van meer dan 2.500 reporters, correspondenten en spraakmakende professionals levert expertanalyse, nieuws, praktische hulpmiddelen en begeleiding -- de informatie die voor hen het belangrijkst is. De gezaghebbende berichtgeving van Bloomberg BNA bestrijkt een volledig scala aan wettelijke praktijkgebieden, inclusief belastingen & financiële administratie, arbeid & werkgelegenheid, intellectueel eigendom, bankieren & effecten, arbeidsvoorwaarden, gezondheidszorg, privacy & gegevensbeveiliging, human resources en milieu, gezondheid & veiligheid.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120110/DC33627LOGO


Bloomberg BNA


CONTACT: David Peikin, 703.341.5900, dpeikin@bna.com


Web site: http://www.bna.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234