Urgent politiebericht

Maastricht - De politie roept nadrukkelijk de hulp in van het publiek en de media om te helpen in de zoektocht naar de identiteit van het slachtoffer dat vrijdagavond in een koffer werd aangetroffen.

Vrijdagavond werd na een melding een koffer uit de Maas gehaald bij de Borgharenweg. Daarin bleek een menselijk lichaam te zitten, naar nu blijkt van een vrouw. Nader technisch onderzoek heeft de recherche nog geen duidelijkheid kunnen verschaffen over de identiteit.
Daarom deelt het rechercheteam een foto en omschrijving van het slachtoffer met de media en het publiek om hierover duidelijkheid te krijgen. Gezien de ligging en het internationale karakter van Maastricht, zal de oproep ook richting het nabij gelegen België en Duitsland worden uitgezet.
Een rechercheteam van tien rechercheurs is bezig met de zaak. Op het lichaam zal ook sectie worden verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat het om dezelfde koffer gaat die dinsdagavond vanaf de Servaasbrug in de Maas is gedumpt.

Omschrijving slachtoffer:
- Blanke vrouw met een gemiddeld postuur en weegt 71 kilogram,
- Ongeveer 170 cm lang.
- Geschatte leeftijd van 40 - 60 jaar,
- Donkerbruin licht golvend haar tot in nek,
- Aan haar rechterhand heeft ze een goudkleurige ring om de ringvinger,
- In haar beide oren heeft ze een goudkleurige knop met steentje erop
- Ze heeft bruin-groen kleurige ogen,
- De vrouw droeg geen schoenen, maar heeft vermoedelijk schoenmaat 38 - 39,
- Verder heeft ze geen opvallende kenmerken aan haar lichaam,
- De vrouw droeg een donkerblauwe pantalon met een meerkleurig T-shirt en zwarte sokken .

Mocht u informatie hebben over de identiteit van de aangetroffen vrouw, dan vragen we uw met klem om deze te delen met het onderzoeksteam via het speciale telefoonnummer 0800 - 60 70. Vanuit het buitenland kunt u bellen met 0031 79 34 59 876.

De Landelijke Eenheid

plaats:
Maastricht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234