Genomineerden Communicatie Awards voor financiele sector bekend

EyeOpen, ING en Knab zijn genomineerd voor de 'Banking Communication Award', de prijs voor de best communicerende bank van Nederland. BeFrank, Centraal Beheer en Nationale Nederlanden zijn de genomineerden voor de 'Insurance Communication Award', de prijs voor de best communicerende verzekeraar van Nederland. De awards zijn een initiatief van GfK en de vakbladen AssurantieMagazine en Banking Review.

Banken en verzekeraars konden in de periode tussen mei en augustus een case indienen bij GfK. Op basis van 19 ingediende cases heeft de jury* een selectie gemaakt, waaruit drie banken en drie verzekeraars zijn genomineerd.

De uiteindelijke winnaars van de awards worden bepaald op basis van consumentenonderzoek en worden bekendgemaakt tijdens het GfK Finance Congres dat donderdag 1 oktober plaatsvindt. Tijdens het congres zullen de genomineerden banken en verzekeraars hun case in het kort toelichten.

Het GfK Finance Congres staat in het teken van innovatie en communicatie in de financiële sector. Toonaangevende sprekers van o.a. Figlo, Google, KPMG en GfK geven hun visie op succesvolle innovaties. Diverse start-ups (Acceptemail, Hypotheek24.nl, Mediadistillery en Owlin) leggen uit hoe zij de financiële sector de komende jaren gaan opschudden.

U kunt zich via www.gfk.com/nl aanmelden voor het GfK Finance Congres.

Geplaatst in:

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen, dan kunt u terecht bij Eric Landwaart (Industry Director Finance) via 06-51446310 of Eric.Landwaart@gfk.com.

*Jury
De jury bestaat uit de volgende personen: Ronald Pont (directeur Marketing FRWD Business & Communication), Fred van Raaij (hoogleraar Economische Psychologie Universiteit van Tilburg), Guda van Noort (directeur SWOCC), Wessel Visser (directeur Bureau Taal), Tony de Bree (jurylid Dutch Fintech en schrijver 'Dagboek van een bankier'), Eric Landwaart (Industry director Finance GfK), Theo van Vugt (Hoofdredacteur AssurantieMagazine) en Robert Paling (Hoofdredacteur Banking Review)

GfK

plaats:
Dongen
website:
http://www.gfk.com/nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234