Omega Spa en Wellness brengt internationaal fenomeen naar Nederland

Eerste total well being centre geopend in Soesterbergse bossen

Soesterberg, 28 augustus 2015 - Vandaag opent in de bossen van Soesterberg een uniek total well being centre haar deuren: Omega Spa en Wellness. Als eerste in Nederland integreert Omega traditionele sauna en wellness concepten met total well being programma's en retraites gericht op zowel particulieren als professionals. Ontspanning, herstel en duurzame verbetering van lifestyle staan daarbij centraal. Omega sluit daarmee aan op de internationale ontwikkeling om ieder mens op zijn eigen wijze gezond en gelukkig te laten leven vanuit een holistische visie.

Total well being op maat in prachtige omgeving
Omega Spa en Wellness bevindt zich in een prachtig nieuw gebouw, gelegen in een bosrijke omgeving met tuinen, terrassen, ligweides en een biologisch gezuiverde zwemvijver. Omega bestaat uit een wellness vleugel, waar men een heerlijk dagje traditioneel kan ontspannen middels uitgebreide saunafaciliteiten, en een aparte spa vleugel met saunafaciliteiten waar mensen terecht kunnen die de voorkeur geven aan het dragen van badkleding. In deze vleugel kunnen gasten ook terecht om actief aan hun algehele fysieke en mentale fitheid te werken met onder andere de Milon Cirkel. Het aanbod met inspirerende workshops en total well being programma's zoals 'Geluk in je Werk' en 'Lekker in je Vel' is speciaal ontworpen voor zowel particulieren als professionals. Ook het volgen van een heilzame total well being retraite met overnachtingen in het aangrenzende hotel Kontakt der Kontinenten behoort tot de mogelijkheden. Omega Spa en Wellness beschikt over een team van experts dat wellness-therapieën, health-workshops en beweegactiviteiten verzorgt. Het is uitgerust met moderne saunafaciliteiten, beauty- en massagesalons, beweeg- en therapieruimtes en natuurlijk verschillende zwembaden.

Directeur Marco Snoek "Wereldwijd zie je steeds meer total well being concepten die mensen helpen om niet alleen fysiek, maar ook mentaal goed voor zichzelf te zorgen. Vanuit ons sterke geloof in deze aanpak brengen we dit concept nu als eerste naar Nederland. Daarbij doet het er niet toe of men dit met of zonder gebruik van badkleding doet. Iedereen heeft recht op total well being"

Persoonlijke voorkeur en volledige vrijheid
Bij Omega Spa en Wellness staan persoonlijke voorkeuren en individuele keuzevrijheid voorop. Zo kunnen gasten genieten van een dagje totale ontspanning en rust, maar kan ook een intensief Total Well Being programma worden gevolgd. Lisette Snoek "Ik heb persoonlijk ondervonden hoe ingrijpend stress kan zijn, en hoe moeilijk het is om blijvend iets aan je levensstijl te veranderen om stress te voorkomen. Het is onze overtuiging dat je alleen tot een staat van totale en duurzame welzijn van lichaam en geest kunt komen door te kijken naar alles wat daarmee samenhangt. Beweging, mindfulness, ontspanning, voeding, de omgeving, maar zeker ook je state-of-mind. Je moet daarbij wel kiezen voor een aanpak die bij je past. Wij leggen onze gasten niet een bepaald traject op, maar gaan samen op zoek naar precies de juiste aanpak en vorm, die aansluit bij hun individuele karakter en levensstijl. Wij bieden de handvatten en onze gast bepaalt welke ze pakt. Dat aantal handvatten breiden we de komende tijd steeds verder uit, waarmee we voortdurend kunnen inspelen op actuele behoeften op het gebied van total well being."

Omega Spa en Wellness opent 29 augustus voor publiek.

Over Omega Spa en Wellness
http://www.omegaspawellness.nl
Frits Koolhovenweg 8 Soesterberg

Geplaatst in:

Voor meer informatie over Omega Spa en Wellness, interviewverzoek, of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Lorette der Kinderen, tel 0615289828 of via lorette@blyde.nl

Omega Spa en Wellness

plaats:
Soesterberg

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234