Ondernemen doen we samen

Ondernemen doen we samen

Bijeenkomst voor ondernemers:
Financiële crisis, bezuinigingen, Grexit; de afgelopen jaren hebben ze niet alleen het consumentenvertrouwen maar ook ondernemersvertrouwen aangetast. De laagconjunctuur duurde dermate lang, dat met name in het mkb de bedrijfsresultaten onder druk kwamen te staan. Hoe kun je voorkomen dat mondiale en landelijke ontwikkelingen je bedrijf in problemen brengen, hoe kun je de bedrijfsresultaten verbeteren, hoe kun je maximaal profiteren van de weer aantrekkende economie? Dat zijn vragen die veel ondernemers in het mkb zich stellen. Op maandag 28 september gaan we samen en met behulp van specialisten uit de financiële wereld op zoek naar de antwoorden. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst in het stadhuis van Maastricht met als titel:

Ondernemen doen we samen

De gemeente Maastricht, het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK), Belastingdienst, schuldbemiddelingsbureau Philips | Stiels, Kredietbank Limburg en Rabobank Maastricht e.o. nodigen ondernemers uit voor een bijeenkomst. Op deze bijeenkomst worden enkele informatieve presentaties gegeven en is er gelegenheid om met de aanwezige instanties en collega-ondernemers te spreken en tips en informatie uit te wisselen.

Alle ondernemers uit de gemeente Maastricht zijn van harte welkom.

Wanneer: maandag 28 september 2015
Tijd: ontvangst vanaf 18.30u, aanvang programma om 19.00u
Waar: Stadhuis, Markt 1 Maastricht

Erbij zijn?
Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, dan kunt u zich tot woensdag 23 september a.s. aanmelden door een e-mail te sturen naar maastricht@imk.nl onder vermelding van 'bijeenkomst 28 september' en het aantal personen waarmee u deelneemt.

Meer informatie
Het inhoudelijke programma vindt u op www.maastricht.nl en www.imk.nl.

Geplaatst in:

Over IMK
IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf) begeleidt ondernemers op cruciale momenten in de levenscyclus van de onderneming: van start tot verantwoorde bedrijfsbeëindiging. In goede en in slechte tijden. Daarbij staat de ondernemer met zijn of haar talenten en passie centraal en wordt intensief samengewerkt met gemeentelijke organisaties en financiële instellingen.

Om deze taak goed te kunnen vervullen, beschikt IMK in heel Nederland over regionale teams met meer dan 100 experts, met branche- en regio specifieke deskundigheid op het gebied van ondernemerschap en publieke en private microfinanciering. Meer dan 30.000 ondernemers in Nederland werden eerder met succes begeleid door IMK.
www.imk.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Gemeente Maastricht, Lilian Cortenraad, telefoon (043) 350 40 50.
IMK - Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, Maurice Croux, telefoon 06 -14 48 64 77.

IMK Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

plaats:
Maastricht
website:
http://www.imk.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234