David Middendorp laat drones en dans samensmelten in ‘Blue Technology’

Dinsdag 25 augustus 2015

Van 18 september t/m 18 december te zien in de theaters

Stichting Another Kind of Blue presenteert dit najaar een bijzondere mix van moderne dans, projecties en drones. 'Blue Technology' is de eerste avondvullende voorstelling van David Middendorp als zelfstandig choreograaf. Met een tournee van maar liefst 39 theaters door heel Nederland is dit een veelbelovende start. De première is op vrijdag 18 september in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Blue Technology
Technologie maakt ons steeds sneller, sterker, mooier en slimmer. Maar kunnen wij wel omgaan met zoveel macht?
'Blue Technology' dompelt je onder in het spanningsveld tussen de mens en zijn moderne omgeving. In de vier choreografieën van deze voorstelling staan zowel de creatieve als de grillige kanten van technologie centraal. 

David Middendorp
Naast voorstellingen op de Parade, Oerol en Lowlands kreeg Middendorp wereldwijd bekendheid met zijn choreografie 'Blue Journey' door zijn deelname aan America's Got Talent. Daar haalden hij en zijn dansers de halve finale en bereikten zo miljoenen kijkers. Nu is Middendorp op weg ook Nederland te veroveren met zijn voorstelling 'Blue Technology'.

''I believe that I, the audience and America have just been 'Middendorphed'.'' (jury America's Got Talent).
''Zijn voorstellingen betoveren de zintuigen. Zien is geloven.'' (NRC Handelsblad).

George Visser Productions

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234