Uitnodiging aan EU-leiders om de Europese eenheid verder te versterken met Interrail

UTRECHT, Nederland, August 21, 2015 /PRNewswire/ --Eurail Group G.I.E. nodigt de EU-leiders uit om een hernieuwd gevoel van Europese
eenheid te ervaren met een persoonlijke reis per spoor door Europa   
In navolging van de bevestiging dat Griekenland in de Eurozone blijft, stuurt Interrail een open uitnodiging aan de huidige EU-leiders om een reis met Interrail te maken en verder te bouwen aan de geest van de Europese eenheid en het motto van de Europese Unie 'Verenigd in diversiteit' te leven.
     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150821/260164LOGO )

"We bieden Mark Rutte, Angela Merkel, Francois Hollande, Jean Claude Juncker, Mario Draghi, Christine Lagarde, Donald Tusk, Jeroen Dijsselbloem en de bestaande leiders van alle Europese Landen van harte aan om het echte Europa te ervaren met een gratis Interrail Global Pass. Door dit te doen hopen we de leiders een kans te bieden om de idealen van de Europese Unie - eenheid, solidariteit en harmonie - opnieuw leven in te blazen", geeft Carlo Boselli, General Manager van Eurail Group G.I.E., aan.
De heer Boselli benadrukt dat "Door de leiders uit te nodigen zelf een Interrail-reis te maken, nodigen we ze feitelijk uit om de waarden die we allemaal als onderdeel van de Europese Unie delen, te vieren."
Interrail is een authentiek staaltje Europese samenwerking met grenzeloos onbeperkt reizen per spoor in 30 Europese landen. Elk jaar maken meer dan 220.000 inwoners van Europa gebruik van Interrail om gelijkgestemde mensen van andere culturen te ontmoeten, relaties met hen aan te knopen en de rijke historie en diversiteit van Europa te leren kennen.
"Onze passagiers laten ons zien dat Interrail een ervaring is die levens verandert, meer onderling begrip kweekt en zo de vrede en voorspoed tussen culturen en de mensen die in Europa leven bevordert", zo zegt de heer Boselli.
Eurail Group G.I.E. heeft de leiders persoonlijk aangeschreven om de uitnodiging van Interrail over te brengen. Met een speciale geldigheidsduur van twee jaar waarbinnen ze hun een eigen Interrail-ervaring kunnen plannen, dient deze uitnodiging als een vriendelijk verzoek om al die verschillende met elkaar verweven culturen die samen Europa vormen, nog eens persoonlijk te ervaren.
Over Eurail Group G.I.E.    
Al meer dan 40 jaar verbindt Interrail landen en reizigers in Europa, door nieuwsgierige mensen de mogelijkheid en vrijheid te geven om nieuwe culturen, de geschiedenis en bezienswaardigheden van Europa tegen een betaalbare prijs te ontdekken. Opgericht in 1972 als unieke pas voor treinreizen afgestemd op de jeugd, wordt de Interrail Pass nu elk jaar door meer dan 220.000 Europese reizigers van alle leeftijden gebruikt om onbeperkt in 30 verschillende Europese landen te kunnen reizen. Eurail Group G.I.E. is opgericht in 2001 en is de organisatie die zich toelegt op het beheer van de producten van Eurail en Interrail voor zowel niet-Europese touristen als Europese staatburgers. Eurail Group G.I.E., met het hoofdkantoor in Utrecht, Nederland, is volledig eigendom van 36 spoorweg-, veerboot- en openbaar-vervoermaatschappijen. Bezoek http://www.eurailgroup.org voor meer informatie.
English version of the release is provided by Eurail Group G.I.E. and translations by
a third party.


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20150821/260164LOGO


Eurail Group G.I.E.


CONTACT: Voor meer informatie en opmerkingen kunt u contact opnemen met:Nadine Koszler, PR & Communications Manager, Eurail Group G.I.E., Tel.:+31-(0)6-30-254-647, E-mail: n.koszler@eurailgroup.org

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234