Marken wordt Europese Silicon Valley in thrillerattractie

Op 29 augustus lanceert schrijver en jurist Erik Vrij i.s.m. de Volendam-Marken Express en Volendam Events de eerste onzichtbare toeristenattractie van Nederland: de Marken Thriller Express. Het arrangement biedt toeristen en dagjesmensen een tour naar het Marken van 2028. Dit is het Europese Silicon Valley 'MARKHATTAN', zoals beschreven in Vrij's zakenthriller WITTE INKT. De lancering begint in de haven van Volendam bij de Volendam-Marken Express om 12:30.

In WITTE INKT is Marken in 2028 verworden tot de belastingvrije vestigingsplaats van het belangrijkste IT-bedrijf van Europa, MRM, in handen van de lompe miljardair Henk Vis. Het is gevestigd in een klein zakencentrum naast de vuurtoren van Marken, bijgenaamd 'MARKHATTAN' vanwege de verrezen wolkenkrabbers. Vanuit deze Europese 'Silicon Valley' beheert het juridische IT-bedrijf MRM de rechtspositie van ruim 460 miljoen Europeanen bij de Europese juridische registratie-instelling Euregist. Het dreigt - met Europa in het kielzog - ten onder te gaan aan een grote overname, bestuursvetes en cultuurverschillen als de reusachtige Amerikaanse markt open gaat.

De Marken Thriller Express omvat een gesigneerd exemplaar van het boek, een reisgids met video-begeleiding door Erik Vrij naar 'MARKHATTAN', een overtocht per veerboot naar Marken en een tocht per snelle speedboot of fiets naar de locaties op Marken waar het boek zich afspeelt. Tijdens de lancering zal Erik Vrij ook een exclusief arrangement presenteren met vervoer per Maserati en een rondvlucht per watervliegtuig over Marken, beide gerelateerd aan het boek. De lancering wordt afgesloten met borrel in Café De Visscher, in de haven van Marken.

Het boek is uitgegeven in september 2013 door Sdu Uitgevers en in maart 2015 verschenen in een gelimiteerde Engelstalige editie. Het heeft 4 sterren en de top 10 gehaald van opmerkelijkste thrillerdebuten op crimezone.nl. De Engelstalige editie heeft op het grootste crowdfundingplatform ter wereld, Kickstarter, de eerste plaats bereikt van ruim 5600 fictiepublicatie projecten, met financiële steun uit 33 landen. Voorverkoop van de attractie vindt plaats via de onder vermelde Kickstarter site.

MEER INFORMATIE:
Project op Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/1423809812/markhattan-travel-guide-and-trip-to-a-thriller-des

Geplaatst in:

Telefoon auteur Erik Vrij: 0650 291340

Profiel Erik Vrij: https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAIAAAA_jcUBmlTZZI2xltH_t5mB9IMLBqq2flY&trk=nav_responsive_tab_profile
www.facebook.com/whiteinkthriller.com
www.witteinkt.nl

Erik Vrij Productions

plaats:
Volendam-Marken

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234