Originele Jezus-vertolker Ted Neeley op Uitmarkt

Spectaculair voorproefje Jesus Christ Superstar tijdens Musical Sing-a-Long

Op zondag 30 augustus vormt de Musical Sing-a-Long de jaarlijkse afsluiter van de Amsterdamse Uitmarkt 2015. Het (meezing)spektakel presenteert tijdens een live uitzending het musicalaanbod voor het nieuwe theaterseizoen. Één van de hoogtepunten belooft het optreden van de internationale cast van de rockopera Jesus Christ Superstar te worden.

Internationale producties
Naast het aanbod van musicals van Nederlandse bodem, zullen ook internationale musicalproducties hun opwachting tijdens de Uitmarkt maken. Één van de opvallende titels in de lange rij is de rockopera Jesus Christ Superstar. Vanzelfsprekend geen onbekende titel in Nederland, maar in december komt een unieke reünie-versie van deze show naar ons land.

Ted Neeley
Niemand minder dan Ted Neeley, dé originele Jezus-vertolker uit de wereldberoemde filmversie, zal hierin zijn opwachting maken. Voor hem is tevens een wel heel bijzonder aandeel in het optreden tijdens de Musical Sing-a-Long weggelegd. In het grootse nummer 'Superstar' zal Ted Neeley voor het eerst in Nederland zijn opwachting als Jezus maken.

Unieke voorstelling
In december komt de internationale cast van Jesus Christ Superstar wederom naar Nederland voor 7 unieke voorstellingen van de rockopera. Naar aanleiding van het 40-jarige jubileum van de gelijknamige film in zijn vaderland heeft de Italiaanse producent Massimo Piparo een indrukwekkende uitvoering geproduceerd. Op 15 december beleeft deze versie van Jesus Christ Superstar de Nederlandse première in het World Forum Theater in Den Haag. Hier is de voorstelling tot 23 december te zien.

Kaarten voor Jesus Christ Superstar zijn te verkrijgen via EVENTIM 0900-1353
(Euro 0,45 per minuut) of via www.jesuschristmusical.nl
Facebook: Jesus Christ Superstar Rockopera

In de korte periode dat Ted Neeley in Nederland verblijft is hij beperkt beschikbaar voor een exclusief interview. Hiervoor kunt u zich wenden tot: TEC Entertainment - Peter Groenendijk - groenendijk@tec-entertainment.com T: +31 (0) 6 43 55 00 77

Voor meer aanvullende informatie, beeldmateriaal en/of vragen kunt u tevens contact opnemen met Peter Groenendijk

TEC Entertainment

plaats:
Haarlem

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234