Digitaal panorama Moving Mesdag eert zeeschilder tijdens Mesdagjaar

Panorama Mesdag, het iconische panorama van Hendrik Willem Mesdag uit 1881, is vanaf 19 augustus 2015 in meeslepende setting te bewonderen in Amsterdam. Moving Mesdag is een ambitieuze videokunstinstallatie waarin Panorama Mesdag, kunstenaar Menno Otten en Samsung Nederland samenwerken op het snijvlak van kunst en technologische innovatie. Moving Mesdag is van 19 tot en met 23 augustus 2015 te bezoeken tijdens SAIL Amsterdam. Daarna is het kunstwerk tussen 29 augustus en 4 september op het Museumplein te zien tijdens de Amsterdamse Uitmarkt en ART Zuid.

Fotograaf: Frank van Beek
Stad: Amsterdam
Land: Nederland

Over Samsung Electronics​
Samsung Electronics inspireert de wereld en creëert een toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën waarmee wij nieuwe ervaringen bieden op het gebied van TV's, smartphones, wearables, tablets, camera's, huishoudelijke apparaten, printers, medische apparatuur, netwerksystemen, halfgeleiders en LED-oplossingen. Door initiatieven zoals Digital Health en Smart Home, zijn wij toonaangevend in het Internet of Things. Dit doen we met 319.000 medewerkers in 84 landen met een jaaromzet van 196 miljard dollar. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux bezoekt u www.samsung.com en onze officiële blog www.samsung.com/nl/discover.

Samsung Press Office
Tel.: (015) 219 63 62
E-mail: pers.nl@samsung.com
Website: www.samsungpers.nl

Samsung

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234