Nu onbeperkt lezen op de PC met Bliyoo

Bruna breidt de mogelijkheden van onbeperkt lezen met Bliyoo uit. Vanaf vandaag is de Online Reader beschikbaar, zodat abonnees ook op desk- en laptop van boeken en tijdschriften kunnen genieten. Met de komst van deze toepassing is Bliyoo op alle belangrijke apparaten te gebruiken.

Na de lancering eind mei van het eerste en enige abonnement op onbeperkt lezen in Nederland en België is de ontwikkeling van Bliyoo doorgegaan. Vanaf de start is het al mogelijk om via een app te lezen op tablets en smartphones met iOS en Android. Voor de klant die Bliyoo liever op een eReader gebruikt, is de Bliyoo app daarvoor geschikt gemaakt.

"Nu is er dan ook de Online Reader, die maakt de cirkel als het ware rond," zegt Algemeen Directeur van Bruna Fred Zeegers. "Dat betekent niet dat we klaar zijn. Al beoordelen gebruikers de functionaliteit van Bliyoo op alle apparaten tot nu toe als positief, we blijven vanzelfsprekend werken aan mogelijke verbeteringen. Verder ligt onze focus op de uitbreiding van het assortiment. Sinds we zijn begonnen is het aanbod van zowel boeken als tijdschriften meer dan verdubbeld, maar we willen natuurlijk ook op dat terrein het hoogst haalbare bereiken."

Het aanbod groeit wekelijks. Op dit moment zijn in Bliyoo rond 4500 boeken beschikbaar en 144 tijdschriften, waarvan ook eerdere uitgaven te lezen zijn. Over het aantal abonnees doet Bruna geen uitspraken, maar de winkelketen wil wel bekendmaken dat ongeveer 60 procent kiest voor een combi-abonnement boeken en tijdschriften van Euro 14,95. Het abonnement voor alleen tijdschriften is met 23 procent iets meer in trek dan dat voor alleen boeken (17 procent). Beide kosten Euro 9,95.

Het gehele assortiment is terug te vinden in de Online Reader, die vrijwel alle functionaliteiten van de Bliyoo-app heeft en staat op: https://reader.bruna.nl

Geplaatst in:

Bruna BV

plaats:
Houten
website:
http://www.bruna.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234