Yarden kiest voor persoonlijke dialoog met klanten met GX Software

Uitvaartorganisatie Yarden stelt haar klanten centraal en wil dat ook op de website tot uiting laten komen. Daarom is de afscheidsspecialist deze zomer gestart met customer-data-platform BlueConic van GX Software. Eerder dit jaar vernieuwde Yarden al haar website, die draait op het CMS van GX Software (XperienCentral).

BlueConic stelt Yarden in staat om klanten op de website te leren kennen en herkennen. Een bezoeker die bijvoorbeeld al een uitvaartverzekering heeft afgesloten, heeft er geen behoefte meer aan om zijn premie te berekenen. Door deze klant te herkennen, kan de premieberekening worden vervangen door de klant uit te nodigen om zijn uitvaartwensen tot in detail vast te leggen. Met BlueConic kan Yarden dus beter inspelen op de persoonlijke behoeften van klanten.

Yarden zet klant op één
Na het lanceren van de nieuwe site begin dit jaar, is het inzetten van BlueConic de tweede grote stap die Yarden zet om klanten online nog beter te bedienen. Met deze vernieuwingen, beide gerealiseerd met de producten van GX Software, laat Yarden zien vooruitstrevend te zijn in het één-op-één aansluiten van de website op de wensen van de klant.

Deskundige ondersteuning van Bikkelhart
Bij de stappen die Yarden dit jaar zet op het gebied van personalisatie, speelt Bikkelhart een belangrijke rol. Bikkelhart, gespecialiseerd in het ontwerpen van online verkoop, maakte niet alleen de nieuwe website, maar droeg ook zorg voor de implementatie en het gebruik van BlueConic. Bikkelhart heeft veel ervaring met de producten van GX Software en was daarom de aangewezen partner voor Yarden.

Serge Evers positief over beide producten
Serge Evers, directeur Uitvaartverzekeringen, zegt: 'Yarden wil graag iedere klant een juiste ervaring aanbieden en een persoonlijke dialoog aangaan. Met BlueConic kunnen we de optimale klantervaring aanbieden.'

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.


Over GX Software
GX Software is hét softwarebedrijf voor organisaties die digitale kanalen persoonlijk willen maken. Wij ontwerpen, regisseren en leveren de beste persoonlijke digitale ervaringen. Dit doen wij voor organisaties waar de klant centraal staat en waar support en service delivery processen van groot belang zijn. Onze software is daadwerkelijk in staat om bezoekers te identificeren, met hen te interacteren én over alle kanalen te integreren. Voor meer informatie, bezoek www.gxsoftware.com.

Geplaatst in:

Nelleke Haverkate
024 - 388 82 61
info@gxsoftware.com

GX Software

plaats:
Nijmegen
website:
http://www.gxsoftware.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234