Seks.nl, Erotiek.nl, Liefde.nl en Datingsite.nl binnenkort in veiling

Op donderdag 1 oktober 2015 om 16:00 begint op Domeinmatch.nl de grootste erotische en dating domeinnamen veiling ooit gehouden. Tijdens deze veiling worden domeinnamen als Seks.nl, Cammen.com, Livesex.nl, Erotiek.nl, Sexadvertentie.nl, Liefde.nl, Datingsite.nl, Afspraakje.be en honderden andere domeinnamen geveild. Erotiek en dating zijn twee van de populairste categorieën op internet. Jaarlijks wordt er door Nederlandse consumenten honderden miljoenen uitgegeven aan erotiek en dating.

7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen

Alle domeinnamen in de veilinglijst worden los geveild. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid om 7 dagen lang biedingen uit te brengen op de domeinnamen, waarbij de hoogste bieder de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs is bereikt.
De waarde van de te veilen domeinnamen variëren van honderd euro tot aan vele duizenden euro's per stuk. Een van de kostbaarste domeinnamen in de veiling is seks.nl, die een schattingsprijs heeft van tussen de EUR 150.000,- en EUR 200.000,- exclusief btw.

Account registreren om biedingen uit te kunnen brengen

Om biedingen te kunnen verrichten én om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent deze veiling is het registreren van een account noodzakelijk. Een account registreren kan via http://www.domeinmatch.nl/registreren

De veilinglijst

De veilinglijst is te bekijken via deze url: https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D=6&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&page=1&limit=100&order=bid+desc%2C+domain+asc

De veilinglijst wordt dagelijks aangevuld met nieuwe domeinnamen. Verkopers hebben de mogelijkheid om hun domeinnamen aan te melden voor de veiling tot 31 oktober 2015.

Algemene informatie
Premium Dating en Erotiek Domeinnamen Veiling
Begint op donderdag 1 oktober 2015 om 16:00
Eindigt op donderdag 8 oktober 2015 om 16:00
Domeinnamen in de veiling: tussen de 250 en 300
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact

Nieuwsitem: https://www.domeinmatch.nl/nieuws/view?id=19&title=premium-dating-en-erotiek-domeinnamen-veiling-begint-op-1-oktober-om-16-00

Nick van der Leeuw
076 737 0151
info@domeinmatch.nl
www.domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
Breda

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234