Marktplaats Aanbieding en TicketVeiling.nl gaan samenwerking aan

Marktplaats Aanbieding en TicketVeiling.nl gaan samen toegangsbewijzen en arrangementen aanbieden. Het sales team van TicketVeiling.nl werft voortaan zogenaamde "leisure tickets" voor Marktplaats Aanbieding. ,,Beide partijen profiteren zo van elkaars expertise", zegt Joep Hutschemakers, directeur van Marktplaats Aanbieding. ,,In combinatie met ons platform kan TicketVeiling.nl haar relaties een groot volume aan klanten bieden. Wij profiteren op onze beurt van het netwerk van TicketVeiling.nl en voegen nu structureel aantrekkelijke tickets toe aan ons aanbod."

Marktplaats Aanbieding is een initiatief van Marktplaats. Dagelijks worden aanbiedingen geselecteerd en vervolgens aangeboden aan de ruim 1 miljoen dagelijkse gebruikers van Marktplaats. Deze aanbiedingen zijn tijdelijk beschikbaar en kunnen direct bij Marktplaats aangeschaft worden in de vorm van een tegoedbon. "Er bestaat onder onze klanten een grote behoefte aan aanbiedingen die gericht zijn op vrijetijdsbesteding. Deze samenwerking met TicketVeiling.nl stelt ons in staat om op een kwalitatieve en structurele manier tickets aan te bieden aan onze consumenten. Tegelijkertijd vormen de gebruikers van Marktplaats een erg interessante doelgroep voor adverteerders, niet alleen vanwege de koopgerichtheid van het miljoenenpubliek maar ook omdat er veel families met kinderen en kleinkinderen kopen bij Marktplaats Aanbieding. Op deze manier brengen we vraag en aanbod nu nog beter samen." Het gaat onder meer om toegangsbewijzen voor dierentuinen, pretparken, circussen, rondvaarten en zwembaden.

TicketVeiling.nl

TicketVeiling.nl is sinds de oprichting in 2011 uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van Leisure tickets in Nederland. Via een online veilingsysteem bieden consumenten op toegangsbewijzen en arrangementen. Het platform is daarmee een belangrijk afzetkanaal voor veel bedrijven in de vrijetijdsbranche. ,,We waren direct enthousiast over een partnership met Marktplaats Aanbieding", zegt Jaimy Kearney, sales director van TicketVeiling.nl. ,,Ons netwerk is groot. Daar profiteert Marktplaats Aanbieding van. Wij kunnen onze aanbieders vanaf nu communicatie aanbieden via beide sites en daarmee grotere aantallen verkopen. Dat betekent meer exposure en meer omzet voor de aanbieder. Een optimale win-win situatie dus." De samenwerking is direct succesvol gebleken. ,,We hebben de eerste aanbiedingen, onder meer voor pretpark Hellendoorn, via deze constructie gepubliceerd en er zijn gelijk duizenden kaarten verkocht."

Geplaatst in:

TicketVeiling

plaats:
Amsterdam - Oegstgeest
website:
www.ticketveiling.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234