Coppa Italia en Supercoppa tot en met 2018 bij Sport1

Amsterdam, 7 augustus 2015 - Sport1 is er in geslaagd om de rechten te verwerven van de Coppa Italia. De komende drie seizoenen is het Italiaanse bekertoernooi live en exclusief op Sport1 te zien. Ook de Supercoppa maakt onderdeel uit van het pakket. Zaterdag 8 augustus (morgen) om 14.00 uur kan de liefhebber dus al bij Sport1 genieten van de Italiaanse SuperCup tussen Juventus en Lazio.

Het gaat om de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie en online tot en met het seizoen 2017-2018. Morgenmiddag om 14.00 uur staat in Shanghai de strijd om de Supercoppa op het programma. Juventus is landskampioen en winnaar van de laatste editie van de Coppa Italia en neemt het op tegen Lazio, de nummer 2 van de Serie A.

Will Moerer, Vice-President Sport1: 'Met het aantrekken van de Coppa Italia en Italiaanse Supercoppa biedt Sport1 de voetballiefhebber een nog completer pakket aan. Naast de Champions League, Spaanse La Liga, kwalificatie duels voor het EK 2016 en WK 2018 en competities als bijvoorbeeld de Engelse Championship en League Cup, Portugese Primeira Liga, Belgische Eerste Klasse en Schotse en Braziliaanse liga's, zijn de bekerduels van onder meer Juventus, AC Milan, Lazio, AS Roma en Internazionale een formidabele toevoeging aan ons uitgebreide sportpakket. Met de langjarige verbintenissen met de Formule 1, NBA, grote golf- en tennistoernooien en het onlangs aantrekken van Jack Van Gelder als presentator, is Sport1 klaar voor het nieuwe sportseizoen.'

Over Sport1
Sport1 is een digitale 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. Sport1 biedt vier digitale 24-uurs sportkanalen en twee extra kanalen voor live evenementen aan, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat diverse Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League. Daarnaast zijn alle belangrijke golf- en diverse tennistoernooien via Sport1 te volgen en besteedt de zender uitgebreid aandacht aan Formule 1, NBA basketbal, rugby en atletiek.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sport1 - Martijn van Opstal
T : 020.7788893M : 06.53536851
E : mvopstal@libertyglobal.com

Sport1

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234