Nieuwe deuren gaan open voor Boon Edam in Australië

Melbourne, 6 augustus 2015 - Koninklijke Boon Edam International B.V., wereldwijd marktleider in entreeoplossingen, heeft in augustus het netwerk met dochterondernemingen uitgebreid met een verkoop- en servicevestiging in Sydney in Australië. Op de eerste beurs waar het bedrijf exposeerde - de Security Conferentie & Beurs in Melbourne - werd de vooruitstrevende Speedlane Lifeline serie beveiligingspoortjes gelanceerd op de Australische markt. De gebeurde onder toeziend oog van de Nederlandse Consul-Generaal Willem Cosijn en stond symbool voor een nieuw avontuur down under.

Beter Bedienen Australische Markt
Boon Edam heeft een lange geschiedenis met exclusieve distributeurs in Australië, maar is nu klaar om op eigen benen te staan in deze volwassen markt. "Eén van de hoofdtaken van een Consul-Generaal is het ondersteunen van de Nederlandse bedrijven in Australië en het ontwikkelen van handelskansen in tuinbouw, landbouw, logistieke en productie sector wat de onderlinge samenwerking bevordert," aldus de Consul-Generaal. "Koninklijke Boon Edam heeft zo'n grote merkwaarde dat ik trots ben om het bedrijf aan te dragen als vooraanstaande Nederlandse onderneming." Het bedrijf zal zijn volledige portfolio aan producten en diensten aanbieden om de Australische markt optimaal te kunnen bedienen.

Hoogst Haalbare Service
Een van de belangrijkste redenen voor deze start in Australië is om het hoge service niveau, waar Boon Edam wereldwijd om bekend staat, te kunnen waarborgen. "Australië heeft een stijgende lijn in de economie laten zien en de markt is klaar voor duurzame en beveiligde entreeoplossingen voor gebouwen. Dit gecombineerd met de visie op kwaliteit, levenscycluskosten, comfort en design zorgen voor een gezonde combinatie met veel potentie voor Boon Edam. Daarnaast garandeert onze aanwezigheid dat wij de hoogst haalbare service kunnen leveren aan diverse klanten van over de hele wereld die actief zijn in Australië," vertelt Lourens Beijer, Chief Commercial Officer van Boon Edam.

Goede Eerste Indruk
De Consul-Generaal gelooft sterk in 'de eerste indruk' en verwacht dat Boon Edam en de nieuwe Speedlane Lifeline serie direct impact zullen hebben in de Australische markt. "Het is belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten en dat moet beginnen bij de entree met de producten en diensten van Boon Edam".

Meer weten over Boon Edam Australië? Kijk dan op www.boonedam.com.au

Michelle Wortel
Marketing Manager
T 0299 380 800
E mwl@boonedam.nl

Boon Edam Nederland B.V.

plaats:
Melbourne
website:
http://www.boonedam.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234