Webshop EasyToys pakt uit op de Huishoudbeurs

EasyToys staat van 16 februari tot en met 24 februari op de huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. De stand van 80m2 staat in hal 12, stand 12.200. Bij de stand vinden bezoekers een mix van technologie, inspiratie, advies en natuurlijk een vleugje erotiek. 

EasyToys besteedt online veel aandacht aan seksueel genot en het oplossen van seksuele problemen. Met een luchtige toon en de nadruk op taboes doorbreken maken zij seks bespreekbaar op de website en met haar online magazine. Tijdens de Huishoudbeurs doen zij hetzelfde, dit keer niet online, maar doormiddel van persoonlijk contact met de bezoekers van de beurs.

Hulp van specialisten                                                                                                                                                               

Van 16 februari tot en met 18 februari is seksuoloog Talitha Rodenhuis aanwezig bij de stand van EasyToys om de bezoekers te voorzien van passend advies. In deze periode is ook Megan Smit, productspecialist van EasyToys, aanwezig. Megan kan bezoekers alle specifieke productdetails vertellen en adviseren over het gebruik van speeltjes als oplossing van diverse seksuele problemen. Op de overige dagen zijn er verschillende experts aanwezig om bezoekers te helpen met hun zoektocht naar hét perfecte product aan de hand van zijn of haar wensen en behoeften.

Liefde en Lust

Het thema van de Huishoudbeurs 2019 is ‘Liefde en Lust’. Aan de hand van het thema heeft EasyToys een aantal passende activiteiten toegevoegd aan de stand. Een daarvan is de VR-Experience, waarbij bezoekers, samen met vriendinnen, een virtuele erotische ervaring kunnen beleven in een speciale VR booth van EasyToys. Ook is er een photobooth aanwezig waar bezoekers gratis foto’s kunnen maken. Ten slotte is er een Spin & Win waar bezoekers kans maken op verschillende prijzen.

Over EasyToys   

De webshop is de grootste webshop in Nederland en België met 14.000 verschillende artikelen. Elke dag wordt de webshop door meer dan 100.000 consumenten bezocht. De webshop is in Veendam gevestigd in een warehouse van 8000 vierkante meter. Hier werkt een logistiekteam dag en nacht om alle pakketten te verwerken en wereldwijd te verzenden. Naast de webshop beheert EasyToys ook een online magazine met informatieve content over seks, relaties en lichaam.

Geplaatst in:

EDC Retail B.V.

plaats:
Veendam
website:
https://www.easytoys.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234