Wingman condooms nu ook verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

Hét condoom met vleugels neemt een hoge vlucht

Vanaf vandaag zijn de Wingman condooms verkrijgbaar in de meer dan 1.250 filialen van Kruidvat en Trekpleister. Deze nieuwe generatie condooms van Nederlandse bodem rekent af met alle ongemakken van traditionele condooms.

Het Wingman condoom heeft veel voordelen vergeleken met traditionele condooms. Het is een 'condoom met vleugels' dat het hand-condoomcontact tot nul reduceert. Hygiënisch en veilig, maar vooral ook heel praktisch en plezierig, want er is nauwelijks onderbreking van het liefdesspel.

In 2014 behaalde Wingman de Product Design Award en sindsdien neemt het product een hoge vlucht. Vanaf vandaag zijn de condooms van Wingman bij Kruidvat en Trekpleister te koop.

Vier het mee!
Deze mijlpaal wordt vandaag gevierd met een feestelijke lancering in Amsterdam bij het Kruidvatfiliaal op de Reguliersbreestraat 22. Met een team modellen en een special Mysterious Guest wordt het een event wat je niet mag missen. Bekijk de Facebookpagina van Kruidvat en Wingman Condoms voor updates en acties.

Voor meer informatie over Wingman of vragen met betrekking tot het product of event, kunt u contact opnemen met Sebastiaan van Wermeskerken, Tel: 06 24232448, s.vanwermeskerken@wingmancondoms.com

www.wingmancondoms.com
Wingman Condoms b.v.
Rotterdamseweg 183c
2629HD, Delft

Over Kruidvat en Trekpleister:
Kruidvat en Trekpleister maken deel uit van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Kruidvat is in Nederland en België een belangrijke speler op de health- en beautymarkt. Onder het motto 'steeds verrassend, altijd voordelig' behoort Kruidvat met bijna 900 winkels tot de top 3 meest onmisbare merken van Nederland (EURIB 2014). Trekpleister (circa 160 winkels) onderscheidt zich als buurtdrogist, waar naast een voordelig assortiment, deskundige medewerkers een belangrijke rol spelen.

Wingman Condoms

plaats:
Delft
website:
http://www.wingmancondoms.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234